Home » , » Πύρινη κόλαση σε πολλά μέρη

Πύρινη κόλαση σε πολλά μέρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 | 10:33 μ.μ.


Σοκαριστικά είναι να βίντεο που έχουν πλημμυρίσει αυτές τις ώρες το διαδίκτυο με τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που εξακολουθούν να σκορπούν τον όλεθρο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας μας. Τα θύματα του ζωικού βασιλείου αμέτρητα, ανυπολόγιστη η οικολογική καταστροφή, ενώ αυτή την στιγμή εξακολουθούν να καίγονται δεκάδες κατοικίες και να εκκενώνονται οικισμοί.

Ασύλληπτες οι εικόνες καταστροφής που παρακολουθούμε ενώ είναι απίστευτη η πληθώρα και η ένταση των υβριστικών μηνυμάτων που υπάρχουν στο διαδίκτυο και τα οποία απευθύνονται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. 

Το βιντεάκι στο οποίο ακούγεται εξαγριωμένος πολίτης να απευθύνεται στον πρωθυπουργό και να του λέει " "Μητσοτάκη, γαμιέσαι ρε μαλάκα", έχει αναπαραχθεί από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου και λογικά οι θεάσεις του θα είναι πολλές χιλιάδες. 

Είναι χείμαρρος τα χιλιάδες οργισμένα μηνύματα που δημοσιεύονται και η σημερινή νύχτα προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολη για χιλιάδες συμπατριώτες μας, αλλά και για τους ηρωικούς πυροσβέστες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό σου για να σώσουν ότι σώζεται". 

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η οργή και ο θυμός που υπάρχει σε όλη την ελληνική κοινωνία, πρέπει να πάρει και άλλα χαρακτηριστικά. Να απαλλαγούμε επιτέλους από τα βαρίδια του κοινοβουλευτικού κρετινισμού και την αυταπάτη ότι θα "τιμωρήσουμε" τον σημερινό δυνάστη μας, επιλέγοντας στις εκλογές έναν άλλο εξουσιαστή. Να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να βγει ο λαϊκός παράγοντας στο προσκήνιο για "να 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς".   

Και ας αρχίσουμε απ' τα απλά που προτείνει ο σύντροφος γιατρός:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger