Home » , » Τα γαλάζια σανοφάγα έπαθαν ήττα από τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Τα γαλάζια σανοφάγα έπαθαν ήττα από τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 | 5:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε μέρος στις διαφημίσεις της κυβέρνησης υπέρ του εμβολιασμού. Μας έλεγε να εμβολιαστούμε οπωσδήποτε.

Θα περίμενε κανείς πως το σύμβολο για τα γαλάζια σανοφάγα, θα εμβολιάζονταν κι ο ίδιος, αφού ήταν τόσο υπέρ των εμβολίων.

Κάποιος ξένος δημοσιογράφος τον ρώτησε λοιπόν, αν έχει εμβολιαστεί.

Και πήρε την απάντηση ότι δεν έχει εμβολιαστεί και δεν πρόκειται να το κάνει, αν δεν γίνει υποχρεωτικό για τους τενίστες!

Μάλιστα δήλωσε στο δημοσιογράφο “κανείς δεν μου είπε τίποτα!” Αυτή η δήλωση προκάλεσε γέλιο και οργή.

Κάτσε βρε Στέφανε, όταν μας έλεγες να εμβολιαστούμε, δε σου πέρασε η ιδέα πως αφορούσε κι εσένα;

Θα πω που έχει δίκιο. Δίκιο έχει να μην θέλει να κάνει το εμβόλιο. Είναι νέος, είναι υγιής, η πιθανότητα να αρρωστήσει σοβαρά είναι ελάχιστη.

Άδικο όμως έχει όταν λέει πως θα υπακούσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αν πιστεύεις πως κάτι είναι καλό, κάνε το χωρίς να σε υποχρεώνει κανείς. Κι η παντρειά είναι καλή, αλλά δε γίνεται με το ζόρι.

Υπάρχει όμως και το θέμα της διαφήμισης. Το οποίο δείχνει πως είναι καλός ηθοποιός. Αν αποχωρήσει από το τένις, θα κερδίσει η υποκριτική τέχνη.

Βεβαίως τα γαλάζια σανοφάγα έπαθαν ήττα. Το ίνδαλμα στους ψεκασμένος;

Όχι βέβαια! Νέοι και υγιείς, που δεν κάνουν οτιδήποτε τους λέει η γαλάζια συμμορία, είναι πιο σκεπτόμενοι και πιο λογικοί από τα αγελαία γαλάζια ζώα, που αναμασούν την προπαγάνδα.

Θυμάστε το φιάσκο με τα Άστρα Ζένεκα; Κάποιοι σανοφάγοι της ΝΔ έκαναν το εμβόλιο και μετά το διαφήμιζαν με καμάρι. Κι όταν αποσύρθηκαν, οι αρνητές των εμβολίων τους δούλευαν ψιλό γαζί.

Η ΝΔ κάνει το λάθος να διχάζει κάνοντας επικοινωνιακά παιχνίδια.

Γράφει σήμερα η εφημερίδα των Συντακτών 11-12% είναι οι εμβολιασμοί στα παιδιά 12-15 ετών και ακόμα λιγότερο το ποσοστό κάτω των 12.

Μα δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν αυτά τα παιδιά. Εκείνο που πρέπει να απασχολεί, λόγω της φύσης τους κοροναϊού, είναι οι χιλιάδες ανεμβολίαστοι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα

Αυτοί πρέπει να εμβολιαστούν. Η διαφορά είναι πως αν κολλήσουν 1.000 παιδιά (στατιστικά) δεν θα πεθάνει κανένα, αν κολλήσουν μόλις 100 άνω των 65, θα έχουμε 15 θανάτους!

Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν εμβόλια υποχρεωτικά για όλους και εμβόλια που δεν είναι υποχρεωτικά, αλλά τα κάνουν αυτοί που τα χρειάζονται.

Όπως πχ της γρίπης που τα κάνουν οι ηλικιωμένοι.

Πρέπει επίσης να μας απασχολήσει το γεγονός πως αυτά τα εμβόλια, τα όπλα κατά του κορονοϊού, δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα θέλαμε, ενώ έχουν κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Επομένως οι επιστήμονες θα φτιάξουν νέα, καλύτερα. Πρέπει να περιμένουμε αυτά;

Όχι όλοι, εμείς οι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα δεν έχουμε την πολυτέλεια να ρισκάρουμε. Γι αυτό έκανα το εμβόλιο σε συνεννόηση με το γιατρό μου κατόπιν εξετάσεων. Αν ήμουν νέος χωρίς προβλήματα υγείας, δεν θα το έκανα.

Πρέπει να μην παίξουμε αυτό το ύπουλο επικοινωνιακό παιχνίδι, που στο τέλος θα πλήξει την επιστήμη.

Ο ιός χρησιμοποιείται από τις κυβερνήσεις για να περάσουν, μέσω του φόβου, αντιδραστικά, φασιστικά μέτρα. Κανένας δε θα ζητήσει από το διάσημο πλουσιόπαιδο πιστοποιητικό πως εμβολιάστηκε για να μπει στο μαγαζί του. Τεμενάδες θα του κάνουν.

Όμως εργαζόμενοι απολύονται, άνθρωποι διώκονται, γιατί είναι σκεπτικοί και καχύποπτοι με όσα συμβαίνουν.

Κι εδώ λοιπόν υπάρχει ανισότητα, τα μέτρα ισχύουν μόνο για την πλέμπα και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε.

Δικαίωμα του καθενός είναι να επιλεγεί ο ίδιος τι θα κάνει με την Υγεία του. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger