Home » , , , » Απ' τις πυρκαγιές στην ... Φρειδερίκη

Απ' τις πυρκαγιές στην ... Φρειδερίκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 | 10:13 μ.μ.


Στον "ναό της δημοκρατίας" τους, διαχρονικά οι αστικές κυβερνήσεις ψηφίζουν ώστε ο αιματηρά φορολογούμενος να "σώζει" τραπεζικά ιδρύματα, να μπορεί το κράτος να μεγεθύνει και να θωρακίζει τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς, ώστε να αντιμετωπίζει όποτε κρίνει σκόπιμο τον αγωνιζόμενο "εχθρό λαό".

Νομοθετούν και για κάτι άλλο. Το να πληρώνει  ελληνικός λαός τα κυβερνητικά golden boys με αστρονομικά ποσά.

Θυμηθήκαμε, λοιπόν, ότι σαν ήμερα τις 3 Αυγούστου του 1964, η ελληνική βουλή ψήφισε νόμο με τον οποίο της χορηγήθηκε σύνταξη 3.000.000 δραχμών (250.000 δρχ. τον μήνα) και μάλιστα αναδρομικά από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου, στην γνωστή "βασίλισσα"  Φρειδερίκη! 

Στην γυναίκα που διατέλεσε μέλος της γερμανικής ναζιστικής νεολαίας. (Στην διπλανή  καρτ-ποστάλ (φωτο) εικονίζεται με στολή της Γιουνγκμάντελμπουντ, της ναζιστικής οργάνωσης για κορίτσια ηλικίας 10-14 ετών, μαζί με τους αδερφούς της Βελφ Ερρίκο και Χριστιανό, οι οποίοι είχαν στρατευθεί στη Βέρμαχτ), σε ένα πρόσωπο, γνωστό για την παράνοιά του καθώς και τη μανία της να επεμβαίνει στην πολιτική της Ελλάδας με το φρικιαστικό έργο που έχει να επιδείξει με το παιδομάζωμά της στις παιδουπόλεις

Στις επιδόσεις της "βασίλισσας" συγκαταλέγεται και η επιστολή που είχε στείλει στον στρατηγό Μάρσαλ, στις 20 Ιούλη του 1950 με την οποία πρότεινε ο γ' παγκόσμιος πόλεμος να αρχίσει από την Ελλάδα με στόχο τη Ρωσία!

Είναι μανούλες στο να ψηφίζουν τέτοιους νόμους για χάρη των "δικών τους παιδιών". Αυτό που δεν θα δείτε είναι να ψηφίζουν έναν νόμο με τον οποίο να προβλέπετε ότι δεν να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καμένο δάσος για τίποτα άλλο πέρα από αναδάσωση. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger