Home » , » Μια φράση με αποδέκτη τον Μητσοτάκη πλανιέται πάνω απ' όλη την Ελλάδα (Βίντεο)

Μια φράση με αποδέκτη τον Μητσοτάκη πλανιέται πάνω απ' όλη την Ελλάδα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 | 11:25 μ.μ.

Ο οργή του κόσμου που είδε την πύρινη λαίλαπα να απειλεί τις ζωές του και να καταστρέφει τις περιουσίες του, εξ' αιτίας των κυβερνητικών επιλογών είναι ασυγκράτητη. 

Ισως σπάνιες φορές στην πρόσφατη ιστορία μας πρωθυπουργός της χώρας έγινε τόσο μισητός απ' τον λαό, και έγινε αποδέκτης τόσων βρισιών από τον λαό όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης ίσως είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσο παχύδερμα εξουσιαστές. Οχι μόνο δεν έχει υπάρξει ούτε μια παραίτηση "αρμοδίου", έστω για τα μάτια, αλλά ούτε ένα συγνώμη δεν ακούσαμε για την κυβερνητική ανικανότητα που έχει μετατρέψει σε κόλαση του Δάντη, ολόκληρες περιοχές της χώρας.

Και η σημερινή νύχτα προβλέπετε πάρα πολύ δύσκολη ενώ τα τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν εικόνες αποκάλυψης από τις πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία, που λαμβάνουν  από δορυφόρους.

Τεράστια πύρινα μέτωπα εξακολουθούν να σπέρνουν τον όλεθρο σε όλη την Βόρεια Αττική  και προϊδεάζει  μπορούν να ελεγχθούν σύντομα.  

Εν τω μεταξύ, όπως βλέπουμε κι ακούμε και στο παρακάτω βίντεο μια φράση με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη πλανιέται απ' άκρο σ' άκρο σ' ολόκληρη την Ελλάδα 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger