Home » , » Παράκληση στο Star να μας εμφανίσει τον καταξιωμένο φυσιογνωμιστή ώστε να μας αναλύσει το ύφος του πυροσβέστη όταν βλέπει τον Μητσοτάκη

Παράκληση στο Star να μας εμφανίσει τον καταξιωμένο φυσιογνωμιστή ώστε να μας αναλύσει το ύφος του πυροσβέστη όταν βλέπει τον Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 | 5:37 μ.μ.


Η αρχική φώτο θα μπορούσε να είναι μια από τις φωτογραφίες της ημέρας, τόσο "δυνατή" όσο και οι συγκλονιστικές εικόνες που μας δείχνουν τον όλεθρο που σκόρπισε η πύρινη λαίλαπα. Αποτελεί στιγμιότυπο από το επικοινωνιακό σόου που έστησε ο Μητσοτάκης με την επίσκεψη του στην Βαρυμπόμπη.

Η φώτο όμως για μας τους ανίδεους έχει μια αδυναμία. Δεν έχουμε τις γνώσεις για να αντιληφθούμε τι λένε τα μάτια και η στάση του σώματος του πυροσβέστη στον οποίο έτυχε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. Ελπίζουμε απ' αυτή την άγνοια μας να μας απαλλάξει η έγκυρη δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα και στα πλαίσια του δημοσιογραφικού λειτουργήματος της να καλέσει στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στο Star ειδικό φυσιογνωμιστή ώστε να μας ενημερώσει τι "λέει με τα μάτια" ο πυροσβέστης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και προφανώς δεν είναι τυχαία η προτροπή μας στους υπευθύνους του τηλεοπτικού διαύλου. Πάντα στα πλαίσια της αμερόληπτης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας που προσφέρει πρωτοπορεί. Θυμόμαστε, ας πούμε μετά από συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Ερντογάν να καλεί στο στούντιο στον παγκοσμίως καταξιωμένο διάσημο φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκης, για να αναλύσει στο τηλεοπτικό κοινό τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του Έλληνα πρωθυπουργού καθώς συνομιλούσε με τον Τούρκο Πρόεδρο για να καταλήξει ο .. επιστήμονας: «στην έκφραση του κ. Μητσοτάκη διακρίνεται μία υφή αυτοπεποίθησης». 

Αλήθειαμ στην έκφραση του πυροσβέστη  τι διακρίνεται όταν αντικρύζει τον πρωθυπουργό; Θα γράφαμε την αίσθησή μας αλλά είμαστε κακοπροαίρετοι και άσχετοι με το αντικείμενο οπότε αναμένουμε από το Star να καλέσει το αρμόδιο πρόσωπο για να μας ενημερώσει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

4 Αυγούστου 2021 στις 6:31 μ.μ.

Είναι πολύ απλό τι λέει το ύφος του ηρωικού πυροσβέστη: "Ήρθε το κάθαρμα, να με άφηναν να τον κρέμαγα ανάποδα..." ΑΝΤΩΝΗΣ.

5 Αυγούστου 2021 στις 4:42 μ.μ.

Σιγουρα αυτο θα λεει μεσα του αυτος ο ανθρωπος διπλα του το πυροσβεστικο οχημα 50 ετων το θρυλικο 620 που ακομα το κρατανε ενω *αυτοι* εχουν τα συγχρονα μοντελα να τους πηγαινοφερνουν.

5 Αυγούστου 2021 στις 10:08 μ.μ.

Εγώ που δεν είμαι φυσιογνωμιστής, αλλά λάτρης του καλού τραγουδιού, θυμήθηκα το τραγούδι του Georges Brassens, Ο γορίλας:
... προς τους θάμνους τον τραβά ενώ αυτός του φώναζε: "κάνεις λάθος"
Τι ακριβώς συνέβη εκεί πίσω αδυνατώ να αναφέρω εκτενώς
μα με είχε το θέαμα συνεπάρει τι σφρίγος τι ένταση τι ρυθμός!!! (ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΆ ΔΙΚΆ ΜΟΥ).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger