Home » , » Θα νοσήσουν τα παιδιά; Η ΝΔ φροντίζει γι αυτό!

Θα νοσήσουν τα παιδιά; Η ΝΔ φροντίζει γι αυτό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια αλήθεια πολλά ψέματα. Μπορεί να νοσήσουν 200.000 παιδιά! Αυτό είπαν τα κανάλια και μετά άρχισαν την τρομοκρατία: Θα έχουμε 3.000 χιλιάδες που θα νοσηλευτούν, θα πεθάνουν κλπ – κλπ.

Πάλι θα μιλήσουμε με στοιχεία.

Το να κολλήσουν ακόμα και 200.000 παιδιά δεν το θεωρώ απίθανο λόγω του τρόπου που γίνεται το μάθημα στα σχολεία.

Χωρίς τους απαραίτητους εκπαιδευτικούς ,οι μαθητές στριμώχνονται σε κλειστούς χώρους για ώρες. 25 μαθητές και 1 εκπαιδευτικούς σύνολο 26 σε 49 τετραγωνικά που είναι η συνηθισμένη σχολική αίθουσα, σημαίνει σίγουρη μετάδοση του ιού.

Ακόμα χειρότερα, όταν σε κοντέινερ 36 τετραγωνικών στεγάζονται νήπια.

Οπότε η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη για τη μετάδοση του ιού στα παιδιά.

Πολύ περισσότερο όταν για να κλείσει ένα τμήμα πρέπει να νοσούν αποδεδειγμένα πάνω από τους μισούς!

Δηλαδή στους 25 μαθητές πρέπει να νοσήσουν οι 13. Μπείτε μέσα για 6 ώρες σε 50 τετραγωνικά που υπάρχουν καμιά δεκαριά με κορονοϊό, κι αν δεν κολλήσετε, παίξτε λόττο, γιατί η τύχη σας δεν έχει προηγούμενο.

Βέβαια βοηθάνε και οι παπάδες. Παπάς χωρίς μάσκα φιλάει το σταυρό και μετά τον δίνει να τον φιλήσει το παιδί. Αν ο παπάς έχει κολλήσει, γιατί πιστεύει πως θα τον προστατεύσει ο Θεός, εσύ τι πιστεύεις πως θα γίνει;

Φιλάει το σταυρό, τον βουτά στο νερό και μετά ρίχνει το νερό στους μαθητές! Καλέ, φτύσε τους κιόλας μην ματιαστούν! Τη βασκανία τη δέχεται η Εκκλησία, τη μάσκα όχι. Ποιο Μεσαίωνα; Νεάντερταλ!

Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο παπάς σε ένα πράγμα: Μάσκα μ' ένα στρέμμα μούσι, δεν κάνει τίποτα. Άσε το πόσο γελοία φαίνεται.

Στα στοιχεία τώρα. Μέχρι χθες νόσησαν 76.227 ανήλικοι. Μας λένε πως μπορεί να νοσήσουν άλλοι 200.000. Εξ αιτίας βεβαίως της κυβερνητικής πολιτικής σε Υγεία – Παιδεία. 200.000/76.227=2,624 περίπου και με αυτό το συντελεστή θα κάνουμε αναγωγή στα νούμερα.

Έχουμε δυστυχώς 3 παιδιά που πέθαναν από Κορονοϊό στα 76.227 ποσοστό 0,004%. Λιγότερο από γρίπη στο γενικό πληθυσμό. Δεν είδα όμως τέτοιο πανικό στη γρίπη.

Φυσικά τα νούμερα στους ηλικιωμένους είναι όντως τρομακτικά, αλλά επειδή είναι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος κάνουν την πάπια. 15,22% οι νεκροί άνω των 65. Πάνω 3.800 φορές πιθανότητα να πεθάνει ο ηλικιωμένος με υποκείμενα νοσήματα σε σύγκριση με τον υγιή νέο, αλλά “να εμβολιαστούν υποχρεωτικά τα παιδιά!” Με ποια λογική; Του κέρδους της εταιρείας.

2,624Χ3=8 περίπου. Άρα σύμφωνα με τη στατιστική οι συνολικοί θάνατοι θα ανέβουν στους 11, αν κολλήσουν ακόμα 200.000 παιδιά.

Διασωληνωμένοι; Σήμερα 1 παιδί είναι διασωληνωμένο. Ευχόμαστε περαστικά. Όμως δυστυχώς δεν έχω στοιχεία πόσα παιδιά νοσηλεύτηκαν. Κάποιοι λένε πως για κάθε θάνατο παιδιού αντιστοιχούν 33 άλλα που είναι διασωληνωμένα. Αν και νομίζω πως είναι υπερβολικό, δε πιστεύω να νοσηλεύτηκαν 99 (33Χ3) παιδιά στη χώρα μας, θα το χρησιμοποιήσω. 33Χ11=363. Είναι μεγάλος αριθμός, πολύ μικρότερος όμως από τα 3.000 που λένε πως θα νοσηλευτούν. Μάλλον δεκαπλασιάζουν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, για λόγους προπαγάνδας.

Υπάρχει τρόπος να μην κολλήσουν τα παιδιά;

Να προσληφθούν καθηγητές, να γίνουν νέες αίθουσες που καλύπτουν τις προδιαγραφές του ΠΟΥ.

Αλλά δεν έχουμε λεφτά για σχολεία, έχουμε για μπάτσους και όπλα.

Σήμερα πέθανε ένα παιδί 15 χρονών. Πριν λίγες μέρες είχε εμβολιαστεί για να πάει σχολείο. Αν το εμβόλιο έχει σχέση, καλό θα είναι να το παραδεχτούν.

Οι γονείς είναι αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ακριβώς γιατί έχουν μυαλό. Βλέπουν ποιοι πεθαίνουν.

Οι προπαγανδιστές καλό θα ήταν να το βουλώσουν. Κάνουν μεγαλύτερη ζημιά λέγοντας υπερβολές και ψέματα.

Κάθε φάρμακο ή εμβόλιο έχει παρενέργειες. Έχω χάσει γνωστό από ασπιρίνη που είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα. Κάθε φάρμακο ή εμβόλιο δεν είναι πάντα για όλους.

Ευτυχώς η επιστήμη δεν είναι στατική. Θα βγουν φάρμακα και νέα εμβόλια. Τα περιμένουμε με ανυπομονησία. Ως τότε ψυχραιμία. Πάντα κάνετε ό,τι σας πει ο γιατρός σας. Κανένας άλλος. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger