Home » , , » Μητσοτάκης: "Η πανδημία είναι ευλογία"!

Μητσοτάκης: "Η πανδημία είναι ευλογία"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:28 μ.μ.

Τώρα αναγκαστικά θα γράψουμε το τετριμμένο: "Τι ζούμε ρε παιδιά;"
Αν και ακούσαμε την ομιλία του Μητσοτάκη, μπήκαμε στην διαδικασία να την διαβάσουμε και από τον επίσημο κυβερνητικό ιστότοπο
Και στο συμπέρασμα που καταλήξαμε είναι ότι πρέπει να κάνουμε εισαγωγή από ψυχίατρους όχι από υπουργούς όπως κάνει ο Μητσοτάκης. 
Κι αυτό γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν τον πρωθυπουργό ο οποίος ουσιαστικά μας είπε ότι πρέπει να προσευχόμαστε ώστε να διαρκέσει η πανδημία;;! 

Δεν είναι απλώς ότι διαβάζοντας την ομιλία του Μητσοτάκη μας ήρθε στην μνήμη η ρήση ενός άλλου πολιτικάντη παπατζή, του Γεωργίου Παπανδρέου, :Όταν οι αριθμοί ευημερούν, οι άνθρωποι και οι κοινωνίες δυστυχούν" είναι ότι νιώσαμε κατάφωρα κατάγματα στην νοημοσύνη μας.

Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος της τάξης μας ο οποίος  να πιστεύει ότι τα εισοδήματά του μέσα στην πανδημία έχουν αυξηθεί και μάλιστα κατά 4,5%, είδε τις καταθέσεις του στις τράπεζες (τι καταθέσεις μόνο δάνεια έχουμε...) να αυξάνονται και βρήκε δουλειά ενώ ήταν άνεργος; 

Και όμως. Τα παραπάνω ισχυρίστηκε ότι συμβαίνουν, επικαλούμενος μάλιστα επίσημα στοιχεία ο Μητσοτάκης! 

Οποτε για να παραφράσουμε και τον Θ. Πάγκαλο "Η πανδημία είναι ευλογία", σύμφωνα με τον πρωθυπουργό!

Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία για τα παραπάνω, παραθέτουμε το ακριβές απόσπασμα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:

"Επικαλούμαι τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τα οποία είναι σαφή: σε σχέση με το 2019, χάρη στην πολιτική των φοροελαφρύνσεων, ο μισθωτός του ιδιωτικού τομέα έχει ήδη κατά μέσο όρο ετήσιο όφελος από 365 έως 1.614 ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι το εισόδημα όλων των εργαζόμενων έχει αυξηθεί περισσότερο από 4,5% μέσα στην πανδημία. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή συνοδεύεται από την αύξηση της αποταμίευσης και την υποχώρηση της ανεργίας, αλλά και την άνοδο της επιχειρηματικότητας"..

Τέτοιο θαύμα ούτε στα παραμύθια της Χαλιμάς δεν υπάρχει!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger