Home » , » Μητσοτακέϊκο: Πάει καλά η δουλειά ....

Μητσοτακέϊκο: Πάει καλά η δουλειά ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 8:22 μ.μ.


 
Με αφορμή ότι σαν σήμερα, το 1989 η Ε.Ο. 17 Νοέμβρη εκτέλεσε τον Παύλο Μπακογιάννη, χρήστης του διαδικτύου μας θύμισε το πώς εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός η Ντόρα για να χτίσει πολιτική καριέρα. Ποιο πεζός ο δήμαρχος Αθήνας απευθύνεται στον μακαρίτη με τους στίχους του Πάνου Μουζουράκη για να του πει: Κοίτα μπαμπά / Είμαι καλά / Πάει καλά η δουλειά, έχω στην άκρη λεφτά.

Και πως να μην πάει καλά το δημαρχιλίκι, σαν δουλειά  Οπως σημείωνε και ο σ. Μήτσος  "ο Κώστας Μπακογιάννης είναι η απόδειξη πως τα Βαμπίρ μπορούν να μεταλλαχθούν σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.

Ο γόνος είναι γιος διεφθαρμένης πολιτικού, που απέτυχε να γίνει αρχηγός της γαλάζιας συμμορίας. Πέτυχε όμως να γίνει πολύ πιο πλούσια χάρη και στις θέσεις που καταλάμβανε. Είναι ακόμα ανεψιός του σημερινού αρχηγού της Νέας Δικτατορίας και φυσικά εγγονός Αποστάτη. Κληρονόμησε λεφτά, δύναμη και την τάση για παρασιτισμό. Τα προσόντα αυτά του επέτρεψαν να γίνει πρώτα δήμαρχος επαρχιακής πόλης έπειτα Περιφερειάρχης και τώρα δήμαρχος Αθήνας".

Για να τα λέμε όλα όμως, αυτός που χρηματοδοτεί, με την θέλησή του μάλιστα, εδώ και κάποιες δεκαετίες, το Μητσοτακέϊκο για να περνάει μπέϊκα, είναι ο "σοφός" ελληνικός λαός. Μαζί του όμως  συγκαταλεγόμαστε κι εμείς που πληρώνουμε τις μαλακίες άλλων ...  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger