Home » , » Κυβερνητικά "αστροπελέκια" ...

Κυβερνητικά "αστροπελέκια" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 | 12:07 π.μ.

Του .Κώστα Μ.

Είναι απίστευτο το χάρισμα που έχουν τα στελέχη του επιτελικού κράτους στο να λένε τις μεγαλύτερες παραδοξολογίες με τον πιο φυσικό τρόπο. Προφανώς έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε ακροατήριο με νηπιακή πολιτική αντίληψη. Κι αυτή είναι η μοναδική λογική σκέψη που μπορεί να κάνουμε παρακολουθώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τα λεγόμενα του Υπουργού Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Μεταφέρουμε επί λέξη ένα σημείο από την τοποθέτηση του υπουργού:

"Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών έχει επιβληθεί στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, στους χώρους υγείας και στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και έχει αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα.. Εκεί ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να υπάρξει υποχρεωτικότητα. Από κει και πέρα, εύκολα λέμε π.χ ότι πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικότητα στα σώματα ασφαλείας Ομως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν αναπληρώνονται αυτές οι θέσεις εργασίας. Δηλαδή ένας αστυνομικός ο οποίος θα τεθεί σε αναστολή εργασίας ο οποίος έχει μπει σε αναστολή λόγω μη εκτέλεσης του εμβολίου, δεν είναι εύκολο να εκπαιδεύσεις κάποιον για να πάρει την θέση του".

Το κυβερνητικό σαΐνι δηλαδή μας λέει ότι είναι απαραίτητο να είναι στις θέσεις του οι άντρες που υπηρετούν στις δυνάμεις καταστολής, λέγοντας ότι δεν μπορείς να τους αναπληρώσεις αν τεθούν σε αναστολή λόγω ότι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, ενώ μπορείς να αναπληρώσεις (αυτό δεν το είπε αλλά άφησε να εννοηθεί) γιατρούς καρδιολόγους και εντατικολόγους που ήδη έθεσαν σε αναστολή γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ελα χχχ στον τόπο σου ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger