Home » , » Απολαυστικά καρφώματα ακροδεξιών

Απολαυστικά καρφώματα ακροδεξιών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 | 2:04 μ.μ.

"Οταν τσακώνονται μεταξύ τους οι ακροδεξιοί μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα...." τιτλοφορεί το μήνυμα που μας έστειλε σύντροφος αναγνώστης. (Για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα όσα θα αναφέρουμε παρακάτω ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε  "Απόλαυση ο αλληλοσπαραγμός στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος").

Αρχικά να πούμε ότι ο αυτοπαρουσιαζόμενος σαν δημοσιογράφος, Αρης Σπίνος, υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης του φυρερίσκου στην δίκη της Χ.Α.

Από τότε όμως, άλλαξαν τα φεγγάρια και τα συμφέροντα.

Στένεψαν τα οικονομικά για την εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου και το μπαγιόκο κόπηκε για τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής. (Αντε βρες και τι άλλα παρασκηνιακά νταλαβέρια μπορεί να έχουν υπάρξει...).

Ετσι, λοιπόν σήμερα, ο πρώην "ευεργετηθέντας" από την Χρυσή Αυγή, Αρης Σπίνος έχει αναλάβει τον συνήγορο του Κασιδιάρη, και εξαπολύει μέσα από τον ιστότοπο που διαχειρίζεται μια απίστευτη -σε χαρακτηρισμούς και ένταση- επίθεση σ' αυτόν που πριν μόλις πριν λίγους μήνες υπερασπιζόταν με γιουσουφακικό τρόπο.

Τώρα, λοιπόν. μας γράφει στον ιστότοπο του, ο Α. Σπίνος, για "την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκομίσει τις τελευταίες ψήφους που έχουν μείνει στην Χρυσή Αυγή και στις διασπαστικές της κινήσεις". Μας αναφέρει στην συνέχεια ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Παναγιώτης Ηλιόπουλος -έχει αποχωρήσει από την Χ.Α ακολουθώντας το ναζιστικό εγχείρημα του Γιάννη Λαγού-  βρίσκεται σε  "υπόγειες συνεννοήσεις με το Μαξίμου!". Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί ο Ηλιόπουλος "στην ποιο "αθώα" φυλακή της χώρας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του"! 

Και τονίζει στο κείμενο του ο Σπίνος: "Ποτέ δεν έχει μεταχθεί σε αγροτική φυλακή καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση λίγους μήνες μετά που πέρασε το κατώφλι των φυλακών και οδηγήθηκε στον Δομοκό, σε μία από τις ποιο σκληρές φυλακές της χώρας". 

Και συμπληρώνει ο "αξιότιμος" μάρτυρας υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου στο άρθρο του: 

"Είναι δικαίωμα κάθε κρατουμένου να επιδιώκει τις καλύτερες συνθήκες για αυτόν. Είναι άλλο πράγμα αυτό όμως και άλλο η Αλήθεια ενός ρεπορτάζ που φανερώνει την συμφωνημένη προσπάθεια της κυβέρνησης να ανταλλάξει την όποια καλοπέραση με μερικές δεκάδες ψήφους. Να θυμίσουμε ότι με Απευθείας ανάθεση σε εταιρία της οικογένειας Παναγιώτη Ηλιόπουλου, έκανε ο Δήμος Βόλου για την εκτύπωση εντύπων. Συγκεκριμένα, με απόφασή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας ανέθεσε στην εταιρία PHOEBUS BRANDING MON IKE – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΟΥΛΩΝ, ιδιοκτήτης της οποίας φέρεται να είναι ο πρώην Βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», την εκτύπωση εντύπων τουριστικής προβολής και πληροφόρησης, για τις ανάγκες του Τμήματος Τουρισμού, συνολικού ύψους 6.200 ευρώ".

Υ.Γ: Ο Α. Σπίνος δεν είναι χθεσινός στο δημοσιοκαφρικό κουρμπέτι. Διαβάστε εδώ για να διαπιστώσετε το ποιόν του ατόμου στο οποίο αναφερόμαστε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger