Home » , » Τα ίδια ιδανικά

Τα ίδια ιδανικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:27 μ.μ.

Γράφει ο mitos175

Σαουδική Αραβία. Σαρία, θρησκευτική αστυνομία, το όνειρο του Μουλά Πειραιώς, αλλά σε Άραβα Μουσουλμάνο.

Όμως έχουμε πολλά κοινά. Το κυριότερο; Η αγάπη για τα λεφτά.

Έτσι κάνουμε ωραιότατο εμπόριο.

Αγοράσαμε αντιαεροπορικά βλήματα “Πατριώτης”. 2 με 3 εκατομμύρια το ένα. Τι κάναμε; Στείλαμε τους πατριώτες στους φίλους μας τους Σαουδάραβες. Γιατί όμως; Γιατί πλήρωσαν οι Άραβες μανάρι μου!

Μια παρένθεση.

“Χαμπίμπι Μπουμπούκο, μου λείπεις”.

Με παρακάλεσε ένας πρίγκιπας από κει να το γράψω. Για ποιον είναι δεν ξέρω, αν και μπορώ να υποθέσω. Άδωνι, βασίλισσα θα σε κάνει, μην κάθεσαι εδώ, τρέχα.

Κλείνει η παρένθεση.

Πως πλήρωσαν; Θυμάστε ένα σκανδαλάκι; Που έδωσαν κάτι λεφτά οι Σαουδάραβας και βρέθηκαν τυχαία σε λογαριασμό κομματόσκυλου της ΝΔ;

Γιατί λέτε να τα έδωσαν; Γι αυτό που είπαν; Ας γελάσουμε. Χα – χα, γελάσαμε.

Για δείτε όλη την εικόνα. Έστειλαν το χρήμα, στείλαμε το πράμα. Τι πιο λογικό; Όχι και τόσο ηθικό βέβαια, αλλά ποιος τη χέζει την ηθική;

Δεν είμαι κατά να πουλήσουμε ή να νοικιάσουμε τα όπλα.

“Τους ανθρώπους;”

Εκεί έχω αντιρρήσεις. Πως θα πουλήσεις τους στρατιώτες Κούλη, με το κιλό, όπως τους Μακεδονομάχους, ή με το κομμάτι; Γιατί άλλη τιμή η χοντρική.

Το θέμα εδώ είναι η τιμή.

Αγοράζεις πχ φρεγάτες. Τις στέλνεις μετά όχι στο Αιγαίο, στον Περσικό, την Κινέζικη θάλασσα όπου σου πουν Γάλλοι, Γερμανοί και κυρίως Αμερικάνοι.

Πόσο τις αγοράζεις όμως, πόσο τις πουλάς;

Γιατί ο έμπορος, ο καλός, ο σωστός, ο πρόστυχος, θέλει το κέρδος του. Αγοράζει πχ 20 δις όπλα τα πουλά 30. Έτσι πάει, αλλιώς θα το κλείσει το μαγαζί.

Γιατί υπάρχουν και έξοδα. Μεταφορικά, ζημιές, εργατικά... Όσο σκλάβοι σε γαλέρες να είναι, κάποια ψίχουλα, κάποια αποφάγια θα τους τα δώσεις. Εκτός αν έχεις τους στρατιωτικούς αυτοαπασχολούμενους!

Γιατί δεν κάνεις αυτό που κάνεις στου εργαζόμενους στο στρατό και την εκκλησία ρε Κούλη;

Αλλά να παίρνεις ακριβά να δίνεις φτηνά, είναι μαλακία. Ξέρω πως η μίζα είναι στάνταρ. Αλλά η Ελλάδα έχει ένα χρέος να, με το συμπάθιο. Το μεγαλύτερο. Είμαστε προικισμένοι με τα περισσότερα παράσιτα, πως να το κάνουμε.

Άμα πάρεις τις Γαλλικές φρεγάτες και είναι να τις στείλεις αλλού, όπως έκανες με τα patriot, παζάρεψε τουλάχιστο καλύτερη τιμή. Μην ξεχνάς τα στέλνουμε πλήρως επανδρωμένα...

Σε δουλεύουν γίδι!

Σε πουλάνε και σε αγοράζουν. Μάλιστα σε πουλάνε για σκυλοτροφή, κατιμά σε θεωρούν.

Άντε τώρα παίξε το πουλάκι σου βλέποντας τις νέες φρεγάτες.

Άλλοι θα τις χαρούν, να το ξέρεις. Εσύ απλά της πλήρωσες, μαλάκα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger