Home » , » Η απανθρωπιά στο απόγειο της

Η απανθρωπιά στο απόγειο της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 | 8:43 μ.μ.

Είναι άνθρωποι ή υπάνθρωποι αυτοί που προχώρησαν σ' αυτή την ενέργεια, που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί το μυαλό ενός νορμάλ ανθρώπου; Και αναφερόμαστε στην είδηση η οποία μας πληροφορεί ότι ένας 70χρονος ο οποίος λογικά θα έπρεπε να είναι ένας απόμαχος της δουλειάς και να του προσφέρονται τα απαραίτητα για να ζήσει τα στερνά του χρόνια ένιωσε στο πετσί του την εφαρμογή της απάνθρωπης "νομιμότητας".

Οπως, λοιπόν, διαβάζουμε, στο πρόσωπο ενός 70χρονου πλανόδιου καστανά, ενός φτωχού, άστεγου ανθρώπου που προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας την πραμάτεια του, στους περαστικούς, υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης -πιθανόν από την δημοτική αστυνομία- ανακάλυψαν την παρανομία και είπαν να πατάξουν την ανομία. 

Ετσι κατάσχεσαν το καρότσι με το περιεχόμενο του, στερώντας από τον καστανά το μοναδικό του "εργαλείο" με το οποίο έβγαζε το πενιχρό μεροκάματό του. Τώρα για να του το επιστρέψουν του ζητάνε 1.000 ευρώ! 

Ο 70χρονος ξεκίνησε απεργία πείνας καθώς δεν είχε κανέναν άλλο τρόπο να αντιδράσει.

Αλλο ένα απ' τα πολλά καθημερινά γεγονότα που μας δείχνουν ότι έχουμε μπει με τα μπούνια στην ρότα της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας".   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger