Home » , » Καθημερινές συκοφαντίες

Καθημερινές συκοφαντίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 | 8:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Όσα έγραψε το site μας για τις μαϊμού δημοσκοπήσεις με κάλυψαν. Δεν ερευνούν, λένε παραμύθια, αυτό που παρήγγειλε ο πελάτης.

Η πρόθεση ψήφου των ανεμβολίαστων είναι εκ του πονηρού για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Λείπει η πρόθεση ψήφου των εμβολιασμένων, ξέρετε γιατί; Γιατί συγκρίνοντας τα ποσοστά της δημοσκόπησης με τον πραγματικό αριθμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων βρίσκεις τυχόν λάθη.

Πχ Αν προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στους ανεμβολίαστους 16 μονάδες της ΝΔ που είναι τρίτη μετά το Βελόπουλο (σύμφωνα με το Έθνος), πόσο είναι στο σύνολο; Οι ανεμβολίαστοι είναι το 42,9% του πληθυσμού.

Αν πχ η ΝΔ έχει 7% στο 40% του πληθυσμού (που είναι λιγότερο από 3% στο σύνολο) για να φτάσει το 34%, που τις δίνουν, πόσο θέλει στο 60%;

Αφήνουμε το σχιζοφρενικό γεγονός, πως η πλειοψηφία, αν και είναι δυσαρεστημένη με οικονομία, μέτρα, ανασχηματισμό, πανδημία, ψηφίζει ΝΔ! Μας δουλεύουν.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ψέμα. Σύψας: “θα κολλήσουν τα παιδιά!” Όπα ρε μεγάλε. Εσύ δεν έλεγες πως οι πρόσφυγες στις δομές δεν κολλάνε, γιατί είναι νέοι και παιδιά;

Άλλος παραμυθάς στην Καθημερινή: Αυξάνονται τα παιδιά που νοσηλεύονται!

Σοβαρά; Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ λένε πως μόνο ένα παιδί ήταν διασωληνωμένο.

Τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν σοβαρά, αν και μεταδίδουν τον ιό, όπως είπαμε από πέρυσι, όταν άνοιγαν πάλι τα σχολεία χωρίς κανένα μέτρο από αυτά που έκαναν άλλες χώρες. Νέες αίθουσες πχ.

Οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, που μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο φτάνουν το 0,005%. Λίγες όντως. Έλα όμως που το ποσοστό θνητότητας στους 0-17 είναι μικρότερο: 0,004%!

Λύσσαξαν να μας τρομοκρατήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Είναι όμως όλα αποπροσανατολισμός.

Η ΝΔ ευθύνεται για τους χιλιάδες θανάτους από τον ιό. 14.394, 1.389 ανά εκατομμύριο υπερδιπλάσιοι από τον μέσο όρο παγκοσμίως που είναι 602,2. Που σημαίνει πως θα είχαμε 2,3 φορές λιγότερους θανάτους αν κάναμε αυτά που κάναν τα άλλα κράτη. Ή 6.240 θανάτους.

Μάλιστα αν κάναμε ότι η Δανία, που πρώτη απέσυρε τα εμβόλια της Άστρα Ζένεκα και το μονοδοσικό ως επικίνδυνα, θα είχαμε περίπου 4.674 θανάτους.

Για να μην πω για Βόρειο Κορέα που ακόμα δεν έχει κρούσματα (ΚΙΜ είσαι Θεός) ή την Κούβα που τα πήγαινε περίφημα μέχρι να επέμβουν οι Αμερικάνοι με την απόπειρα πραξικοπήματος που φυσικά άλλαξε τις προτεραιότητες. Ακόμα κι έτσι όμως έχουν λιγότερους από τους μισούς θανάτους από ότι εμείς.

Μην ξεχνάμε την Κίνα, τη χώρα που ξεκίνησε ο ιός. 4.636 θανάτους σε μια χώρα σχεδόν ενάμιση δισεκατομμυρίου κατοίκων! Το μυστικό όλων αυτών; Είναι κράτη, δεν είναι μπανανίες πολυεθνικών, που κυβερνάν συμμορίες, όπως εδώ.

Πρώτα σπέρνουν την καχυποψία και την αμφιβολία με όλα τα παράλογα που κάνουν, έπειτα υποχρεώνουν και κάνουν προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων, που οι ίδιοι πριν απαξίωσαν!

Γιατί πάνω από το 1/3 δεν θέλει να εμβολιαστεί ξαφνικά;

Στο παρελθόν ποτέ δεν θυμάμαι να παρουσιάστηκε παρόμοιο φαινόμενο στην Ελλάδα. Εκτός από μια περίπτωση, που ήταν μπλεγμένοι λαμόγια και ψάλτες. Κάτι εμβόλια του Αβραμόπουλου που θα τα κάναμε με δική μας ευθύνη και που φυσικά δεν τα έκανε κανείς. 16.000.000 εμβόλια πήγαν στα σκουπίδια. Τα λεφτά που πήγαν;

Τώρα το κόλπο είναι πιο οργανωμένο: Κάθε έξι μήνες δόση! Το πήραν από τους τοκογλύφους των Μνημονίων. Πρώτα κάνουν ακαταδίωκτο και μετά λένε “εμβολιαστείτε να έχετε εσείς την ευθύνη.” “Κι αν πεθάνετε, είστε αδύναμοι οργανισμοί τι να κάνουμε;”! Μα αν ήμασταν όλοι νέοι και υγιείς ο κορονοϊός δε θα μας πείραζε. Και 3η δόση, παρά τα όσα λέει ο ΠΟΥ σημαίνει, κυρία Παγώνη, πως οι δυο δόσεις είναι αναποτελεσματικές! Κι αν οι δυο δεν μας έπιασαν, γιατί θα μας πιάσει η τρίτη; Εγώ δεν την κάνω, φέρτε καλύτερο εμβόλιο, να το κάνουμε μια φορά να τελειώνουμε επιτέλους!

Ο κόσμος νιώθει πως τον δουλεύουν ψιλό γαζί, πως παίζουν με το φόβο μας. Και είναι πολύ μα πολύ εξοργισμένος....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger