Home » , » Ταλιμπάν και ISIS: Όπως λέμε ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.

Ταλιμπάν και ISIS: Όπως λέμε ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα ταλιμπανιστήρια είναι ισλαμοφασίστες και οι ισλαμοφασίστες ταλιμπανιστήρια. Καμία ουσιαστική διαφορά, είναι πιο κοντά από ότι είναι η γαλάζια συμμορία της Νέας Δικτατορίας με αυτή του Καρατζαφύρερ.

Και οι δυο θέλουν Σαρία και να κόβουν κεφάλια απίστων. Ο ISIS στο Αφγανιστάν αποτελείται από πρώην Ταλιμπάν που είναι δυσαρεστημένοι για διάφορους λόγους.

Καμία λοιπόν διαφορά; Υπάρχει μία επιμέρους: Τα ναρκωτικά. Ο ISIS δεν τα θεωρεί και τόσο Μουσουλμανικά. Απλά τα χρησιμοποιεί ως αναγκαίο κακό για να χρηματοδοτεί τους φονιάδες του.

Οι Ταλιμπάν αντίθετα τα καλλιεργούν συστηματικά πιστεύοντας, πως για να φτιάξει ο Αλλάχ την παπαρούνα κάτι καλό θα έχει. Έχει, δουλειές με φούντες και με Αμερικάνους.

Οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν τους Ταλιμπάν δηλαδή τους πρεζέμπορες κατά του Ισλαμικού κράτους. Μαζί χτυπούσαν τους Ισλαμοφασίστες, όταν οι τελευταίοι πήγαν να πάρουν τις φυτείες με το όπιο.

“Κάτω τα χέρια από την παπαρούνα!”

Να λοιπόν γιατί άφησαν εξοπλισμό εκατομμυρίων. Να μπορούν τα Ταλιμπανιστήρια να καλλιεργούν ανενόχλητοι λουλουδάκια του Θεού, του Αλλάχ κλπ.

Γιατί θα μπορούσαν άνετα, πριν φύγουν να καταστρέψουν τουλάχιστο τα ελικόπτερα.

Οι Εγγλέζοι, όταν οι Γερμανοί νικήσαν τους Γάλλους, βούλιαξαν τα Γαλλικά πλοία γιατί τα θεώρησαν απειλή.

Οι Αμερικάνοι όμως ήταν όλοι μαστουρωμένοι και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που τους πήρε πίσω ο Μπάιντεν.

“Ούτε μάσκα δε βάζετε ρε κωλόπαιδα;”

“Άσε μας ρε παππού, ακούω το Θεό τώρα!”

Την άκουσαν όλοι.

Στο μεταξύ αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Έλληνες έμειναν πίσω. Τα λέει η φωνή του Σαμαρά, ο οποίος είναι καταλληλότερος για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, διάδοχος του Αλέξη, αφού είναι ο μόνος αστός που κάνει αντιπολίτευση στο χουντικό Μητσοτάκη.

“Για ανυπέρβλητες δυσκολίες, οι οποίες στάθηκαν εμπόδιο στον απεγκλωβισμό 18 Αφγανών «ελληνικού ενδιαφέροντος», κάνει λόγο τώρα το υπουργείο Εξωτερικών.”

Μόνο 18 συνεργάστηκαν; Είστε σίγουροι;

“Προκειμένου να απομακρυνθούν από την Καμπούλ, η Αθήνα ήλθε σε επαφή με σειρά ευρωπαϊκών χωρών που πραγματοποιούσαν αποστολές «εκκένωσης» στο Αφγανιστάν.

Να σημειωθεί πως, έως τότε, η Αθήνα δεν είχε αποφασίσει καν να πραγματοποιήσει μόνη της δική της επιχείρηση «εκκένωσης», στέλνοντας αεροσκάφος, όπως έγινε κατόπιν. Πλην, όμως, τότε ήταν πολύ αργά.”

Μετά έστειλαν – λέει – τον πρέσβη, αλλά έπρεπε να στείλουν τον Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, θα συνεννοούνταν καλύτερα.

“Εμείς θέλαμε να έρθουν και αυτοί ήθελαν, αλλά οι Ταλιμπάν δεν ήθελαν, κι αφού δεν ήθελαν, τους είπαμε αυτοί θέλανε, αλλά αφού δεν ήθελαν, δε θέλαμε ούτε εμείς! Αυτό ακριβώς!”

Ελπίζω να μην κάρφωσαν τα ονόματα οι δικοί μας, γιατί θα κοπούν κεφάλια.

Βέβαια, αν δεν δείξουν τους αποκεφαλισμούς τα πετσωμένα κανάλια, δεν πιάνεται.

Αγάπες μου, η 11η Σεπτεμβρίου έγινε από αυτούς που είπαν. Από ανισότροπους φασίστες, ταλιμπανιστήρια, πρώην πράκτορες της CIA, που στην αρχή πολεμούσαν τους Κομμουνιστές και μετά είπαν “δε γαμιέται, ας τους σφάξουμε όλους”.

Γιατί ο φασίστας είναι αναξιόπιστος. Γι αυτό όμως κάνει δουλείες με τους ιμπεριαλιστές Αμερικάνους. Γιατί θα τον ταΐσουν και θα τον βάλουν να σκοτώσει τους πραγματικούς εχθρούς των πολυεθνικών.

Στο μεταξύ θα χρησιμοποιήσουν το τέρας που οι ίδιοι έφτιαξαν, για να τρομοκρατήσουν, να περικόψουν ελευθερίες στο εσωτερικό και να κάνουν κι άλλες επεμβάσεις στα άλλα κράτη.

Κερδισμένη βγήκε η παπαρούνα που θα φυτεύεται πλέον σε όλες τις γλάστρες και τα χωράφια.

Πιο δυνατό βέβαια το σανό που τρώνε τα γαλάζια γίδια, για να βλέπουν ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Μια και το είπαμε: Γαλάζιο αιγοπρόβατο, μην κοροϊδεύεις τη ρεφορμιστική γαλοπούλα τα Χριστούγεννα των δημοσκοπήσεων. Θα έρθει το Πάσχα των εκλογών και μάντεψε ποιος θα σουβλιστεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger