Home » , » Γιατί γελάει ο Μητσοτάκης;

Γιατί γελάει ο Μητσοτάκης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 | 10:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Που είσαι Τζιμάκο να δεις τον υπαρκτό σουρεαλισμό! Αυτό που ζούμε, δεν υπάρχει! Αντιγράφω από το CNN.

“Η Ευρωβουλή καταθέτει μήνυση κατά της Κομισιόν για μη εφαρμογή του Μηχανισμού Κράτους Δικαίου

Μετά από αίτημα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι η νομική υπηρεσία του Κοινοβουλίου υπέβαλε σήμερα αγωγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για μη εφαρμογή του Κανονισμού Προϋποθέσεων (Conditionality Regulation).

Ο Κανονισμός Προϋποθέσεων, που εγκρίθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, επιτρέπει την αναστολή πληρωμών και δημοσιονομικών δεσμεύσεων προς τα κράτη μέλη που παραβιάζουν το Κράτος Δικαίου.

Για παράδειγμα, μια χώρα δεν θα πρέπει να λαμβάνει πόρους ή δάνεια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης εάν δεν σέβεται την ελευθερία του Τύπου, εάν παραβιάζει τα δικαιώματα κοινωνικών ομάδων ή εάν θέτει εμπόδια στη Δικαιοσύνη και ευνοεί τη διαφθορά...»!!!

Αυτό βέβαια το κάνουν για την Πολωνία.

Αλλά εδώ στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια! Κατουρήθηκε! Έπεσε κάτω και χτυπιόταν από τα γέλια.

Μόνο η Πολωνία παραβιάζει το Κράτος Δικαίου; Από πού να αρχίσουμε; Εάν δεν σέβεται την ελευθερία του Τύπου! Αυτούς που έχει στη λίστα Πέτσα τους σέβεται και τους χαρτζιλικώνει. Τους αντιπολιτευόμενους τους μηνύει. Παρακράτος Δικαίου.

Εάν παραβιάζει τα δικαιώματα κοινωνικών ομάδων! Τους Ρομά ρωτήστε. Αν βρείτε κανένα ζωντανό αφού άφησαν τους μπάτσους ασύδοτους. Τους φτωχούς gay τους πρόσφυγες κλπ - κλπ. Αυτό ακριβώς το Κράτος «Δικαίου» έχει η ζούγκλα.

Εάν θέτει εμπόδια στη Δικαιοσύνη και ευνοεί τη διαφθορά! Καλέ κανένα εμπόδιο! Κάτι μάρτυρες μόνο χάσαμε αλλά θα τους βρούμε. Όπως πάει με την κλιματική αλλαγή μόλις στεγνώσει η Μεσόγειος τους βρήκαμε!

Πόση υποκρισία; Πόση ρε σεις στην ΕΕ;

Τραγουδάμε τώρα.

«Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
και μυρσίνη εσύ δοξαστική
μη παρακαλώ σας μη
μη παρακαλώ σας μη
μη παρακαλώ σας μη
λησμονάτε τη χώρα μου…»

Από τον πολύ ήλιο της δικαιοσύνης πάθαμε ηλίαση…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Οκτωβρίου 2021 στις 10:22 π.μ.

Αυτο που ενδιαφέρει την Ε.Ε δεν ειναι τα ανθρωπινα δικαιωματα,η ελευθερια του τύπου κλπ .Αυτο που την ενδιαφερει ειναι να υπακουει η χώρα στην Κομισιον.Αν δεν υπακουει ανακαλυπτει τα ανθρωπινα δικαιωματσ όπως στην Πολωνία.Αν είναι υπάκουη η χώρα όπως η Ελλαδα ,τα θεωρει όλα καλα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger