Home » , » Με ανώνυμα τηλεφωνήματα (υπαρκτά ή μη) και καταγγελίες του εθνικού ρουφιάνου η αστυνομία αντιδρά άμεσα. Οταν θύμα γυναικοκτονίας καταγγέλλει τις απειλές για την ζωή του που δέχεται, η αστυνομία αδιαφορεί (Βίντεο)

Με ανώνυμα τηλεφωνήματα (υπαρκτά ή μη) και καταγγελίες του εθνικού ρουφιάνου η αστυνομία αντιδρά άμεσα. Οταν θύμα γυναικοκτονίας καταγγέλλει τις απειλές για την ζωή του που δέχεται, η αστυνομία αδιαφορεί (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 | 11:11 μ.μ.

Σαν άσκηση μνήμης θυμηθείτε ένα δημοσίευμα μας, όπου τα σαϊνια της ΓΑΔΑ επικαλούμενα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που υποτίθεται ότι έλαβαν -χωρίς ποτέ να μπορούν να αποδείξουν από ποιο πρόσωπο προήλθε (!)- προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις, έστησαν δικογραφίες, ταλαιπώρησαν για χρόνια πολίτες με μοναδικό "στοιχείο" τις "πληροφορίες" που υποτίθεται έλαβαν, απ' αυτή την τηλεφωνική συνομιλία.

Να μην αναφέρουμε το πόσα γρήγορα λειτουργούν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί αν τυχόν ο εθνικός μας ρουφιάνος τους αναφέρει ότι μια σκωπτική ανάρτηση ή μια φωτογραφία του που ανέβηκε στο διαδίκτυο τον ενόχλησαν. 

Δείτε τώρα στο παρακάτω βίντεο τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή στενή φίλη της Νεκταρίας Μαράκη, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγο της στην Ιεράπετρα της Κρήτης.  

Σύμφωνα, λοιπόν με την μαρτυρία της φίλης της 48χρονης δολοφονημένης το θύμα της γυναικοκτονίας  είχε απευθυνθεί στην αστυνομία καταγγέλλοντας για την φρικτή κατάσταση που βίωνε, με τις απειλές χωρίς ωστόσο εκ μέρους της αστυνομίας να γίνει καμία ενέργεια και έτσι να φτάσουμε σ' αυτό το τραγικό γεγονός,

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger