Home » , , » Αγριο ξύλο των ΜΑΤ στους εκπαιδευτικούς (Βίντεο)

Αγριο ξύλο των ΜΑΤ στους εκπαιδευτικούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 | 11:06 μ.μ.

Είναι πια τόσο συχνά, σχεδόν καθημερινά, τα περιστατικά μπατσάδικης βίας, που σταματήσαμε να αναρτιόμαστε πώς γίνεται να έχουν αποκτηνωθεί σε τέτοιο βαθμό τα ομιλούντα ένστολα όργανα υπεράσπισης του συστήματος. Το θεωρούμε πια δεδομένο ότι όποιος μπει στις μυλόπετρες αυτών των κατασταλτικών μηχανισμών θα απωλέσει κάθε είδους αναστολή,  κάθε ίχνος ανθρωπιάς.

Το να παρακολουθείς όπως στο παρακάτω βιντεάκι -το απαλλοτριώσαμε από το twitter- ένα τσούρμο αλήτικων στοιχείων να ξυλοκοπούν ασπρομάλληδες εκπαιδευτικούς και μεσόκοπες δασκάλες, άτομα που διδάσκουν τα παιδιά μας και πιθανόν τα παιδιά των ένστολων νόμιμων τραμπούκων μόνο αλγεινά συναισθήματα μπορεί να σου δημιουργηθούν. 

Φυσικά παρόμοιες εικόνες παρουσιάζονται διαχρονικά. Οι σημερινές είναι από  το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ ενάντια στον νέο συνδικαλιστικό νόμο. 

Μετά τα χημικά που εισέπραξαν οι εκπαιδευτικοί ακολούθησε και το συνηθισμένο μπερντάκι. Δεν θα μπορούσε εξάλλου να υστερήσει ο σημερινός γενίτσαρος- υπουργός από τις "επιδόσεις" των προκατόχων του. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger