Home » , » Αναμένοντας την τοποθέτηση του Αδωνη, για τις "επιστημονικές" απόψεις του αδελφού του, σχετικά με την θανατηφόρα πανδημία (Βίντεο)

Αναμένοντας την τοποθέτηση του Αδωνη, για τις "επιστημονικές" απόψεις του αδελφού του, σχετικά με την θανατηφόρα πανδημία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 | 2:30 π.μ.

Εξυπακούεται ότι εμείς δεν δεχόμαστε την "λογική" της "οικογενειακής ευθύνης". Αυτό ήταν μια λογική της δεξιάς που έφτασε στο αποκορύφωμα της στα χρόνια δια διακυβέρνησης του "εθνάρχη" Καραμανλή, όταν χωρίς "ποιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων", που η αστυνομία στο χορηγούσε ανάλογα της οικογενειακές σου καταβολές, δεν μπορούσες να αποκτήσεις ούτε άδεια κυνηγιού.

Μια φίλη μας όμως, μόνιμη επιστολογράφος μας, είχε την διάθεση να μας στείλει το βιντεάκι που παραθέτουμε.
Από την πλευρά μας, το κάνουμε πάσα στους δημοσιογράφους που καθημερινά φιλοξενούν τον υπουργό Ανάπτυξης, ώστε να του ζητήσουν να τοποθετηθεί για τις απόψεις του αδελφού και συνέταιρου του Λεωνίδα Γεωργιάδη.
Από τις ίδιες τηλεοπτικές συχνότητες που πουλούσαν την σαβουροπράγματεια τους, τα αδέλφια Γεωργιάδη, ακούμε τον αδελφό του αντιπροέδρου της Ν.Δ., να συνοδεύει τις "προσφορές" για τις έντυπες πατσαβούρες που πουλάει, με τις "επιστημονικές απόψεις" του για την πανδημία.

Ενδιαφέρον δεν θα είχε, αν ακούγαμε από τον Αδωνη να μας λέει τι άποψη έχει για τις βαθυστόχαστες επιστημονικές αντιλήψεις του αδελφού του
Πάρτε μια γεύση: "Τα εμβόλια διαλύουν την αντίσταση του εμβολιασμού. Τα εμβόλια χτυπάνε το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Ξέρουμε ότι γύρω από το υλικό σώμα υπάρχει το ενεργειακό το αιθερικό σώμα. Αυτό το αιθερικό σώμα βάλλεται από τα εμβόλια ... Στην πραγματικότητα με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες μας έχουνε πελάτες μια ζωή. Πρέπει να ξέρετε το εξής: Η νέα γρίπη είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων ... θα μας χρησιμοποιήσουν δηλαδή για πειραματόζωα πρώτης διαλογής. Κάποτε στο μέλλον θα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας είναι τα εμβόλια". 

Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα δούμε κάποιον έγκυρο δημοσιογράφος -δεν μπορεί να προβλέψουμε αν θα είναι ο Χατζηνικολάου, η Κοσιώνη ή ο Παπαδάκης- να θέτει ερώτηση στον Αδωνι για να τοποθετηθεί για τις απόψεις που απευθύνει στο τηλεοπτικό κοινό ο αδελφός του. Μπορούμε όμως θα προβλέψουμε την απάντηση που θα δώσει ο υπουργός κήρυκας της νομιμότητας. Και εννοούμε ότι θα απαιτήσει την άμεση εφαρμογή του νόμου. 😋    

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Οκτωβρίου 2021 στις 10:54 π.μ.

Σταμάτα να υποστηρίζεις τη λογοκρισία και να συντάσσεσαι με ένα νομοθέτημα-έκτρωμα, που εκτός από τον Λεωνίδα Γεωργιάδη και κάθε λιακοπουλικό μπορεί (και για αυτό είναι φτιαγμένο) να στραφεί στην επιστημονική απόρριψη της τρομοεκστρατείας που μας έχει κάνει όλους να ζούμε στην μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια της ιστορίας. Όπως επίσης και να τσουβαλιάζεις τους διαφωνούντες σαν να ήταν όλοι σαν τον Λεωνίδα Γεωργιάδη. Δες επίσης τι έλεγε ο Μπουμπούκος για τα εμβόλια της γρίπης, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ το 2010. Και το κείμενο είναι ανυπόγραφο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger