Home » , , » Βρεγμένη σανίδα...

Βρεγμένη σανίδα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 | 6:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ακρίβεια, ανεργία, καταστολή... επιστρέφει σιγά – σιγά η κανονικότητα.

Να δούμε τι γίνεται με τον ιό. Άλλη μια ιστορική μέρα σήμερα, μέρα επιτυχίας για την κυβέρνηση και τα γραφεία τελετών. Περάσαμε τους 15.000 νεκρούς!

Σήμερα πέθαναν 30, οπότε ο συνολικός αριθμός είναι 15.042 θάνατοι.  

Αναλογικά με τα όλα τα υπόλοιπα κράτη που ο μέσος όρος θανάτων είναι 620,7 / 1.000.000 εμείς έχουμε 1.449! Υπερδιπλάσιους. Μια χαρά και δυο τρομάρες δηλαδή.

Είναι που μας σώζει ο Κούλης, αλλιώς θα ήμασταν Βόρεια Κορέα με 0 κρούσματα. ΚΙΜ θεέ, πάτα το!

Έτσι κι αλλιώς οι γέροι από Κορονοϊό ή από εμβόλιο θα πάμε. Πάει το παλιό, καλό δίλημμα “από πέσιμο ή από χέσιμο”.

Τι άλλο είπαν;

Χιλιάδες παιδιά με ιό. Τι περιμένατε; Hello, είναι στριμωγμένα με τις ώρες σε αίθουσες κλουβιά.

Έχουμε όμως και καλά νέα. Μπορεί να έφτασαν τα 90.557 κρούσματα οι ανήλικοι, η θνησιμότητα όμως είναι κάτω από κάθε σοβαρή παρενέργεια εμβολίου. 0,003%, έπεσε κι άλλο.

Κανένα παιδάκι στις ΜΕΘ (ευτυχώς), αλλιώς τα όρνεα των καναλιών θα είχαν έκτακτα και θα έδειχναν χαρούμενοι το μικρό διασωληνωμένο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ενώ τα τρολλ θα έβριζαν τους γονείς που άφησαν ανεμβολίαστο το παιδί, ζητώντας να πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Δεν φταίνε οι δήμιοι που άνοιξαν έτσι τα σχολεία. Τι φταίει ο Ηρώδης που πήγαν τόσα παιδιά και γεννήθηκαν την ίδια εποχή με τον Ιησού; Ο οποίος τη γλύτωσε γιατί δεν έκατσε ο Ιωσήφ να πολεμήσει τη φρουρά, αλλά γίνανε πρόσφυγες!

335 ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι είναι στις ΜΕΘ 40 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Αγάπες, οι 40 πλήρως εμβολιασμένοι, δείχνει πως το μπόλι έχει πρόβλημα. Κανονικά δεν έπρεπε να είναι ούτε ένας. Ούτε καν να νοσήσει ελαφρά. Αυτό σημαίνει εμβόλιο. Δημιουργεί ανοσία.

Με τις ανοησίες που λέτε και το διαχωρισμό, καταφέρνετε ακριβώς τα αντίθετα, να υπάρχει μεγάλη δυσπιστία για τα εμβόλια. Κάνατε να μετανιώσουμε κι εμείς που εμβολιαστήκαμε! Τόσο καλά.

Στο μεταξύ οι περιοχές που έχουν πρόβλημα είναι κάστρα της ΝΔ! Αυτό πάλι πως εξηγείται;

Αμ το άλλο; Γιατί κολλάει ο ιός νύχτα και όχι μέρα; Δε βλέπει που πάει και κολλάει;

Για τη μουσική; Ακούει και λέει “Α! ωραίο τραγούδι. Ωχ μου κόλλησε! Κάτσε να κολλήσω κι εγώ κάποιον”. Τι τρέλες είναι αυτές;

Ελεύθεροι οι μπολιασμένοι! Ουάου! Αυτό όμως δε σήμαινε πως ήμασταν πριν αλυσοδεμένοι; Σκλάβοι, φυλακισμένοι, κάτι τέτοιο; Δε σημαίνει επίσης πως το 40% του πληθυσμού είναι ακόμα φυλακή;

Δε μας ελευθέρωσε ο Κούλης, μας σκλάβωσε. Ήμασταν όλοι ελεύθεροι μέχρι να έρθει ο ανθρωποφάγος.

Η καραντίνα ήταν σωστή ή λάθος; Αν είναι σωστή, γιατί δεν την κάνετε ξανά, αν είναι λάθος, γιατί κανείς δεν τιμωρείται; Ακαταδίωκτο. Χειρότεροι από όλους είναι οι δικαστές. Οι πιο άδικοι.

2.331 κρούσματα προχθές - 21 θάνατοι - 347 στις ΜΕΘ. 60% εμβολιασμένοι

Πέρσι 399 κρούσματα, 1.368 συνολικά παιδιά φορείς του ιού, είχε αρχίσει και αυξάνονταν το ποσοστό, 3 θάνατοι, 0% εμβολιασμένοι! Αυτό γιατί δεν το εξηγεί κάποιος επιστημονικά;

Έχω μια απόλυτα λογική, τεκμηριωμένη, επιστημονική θεωρία: Μπλέξαμε με απατεώνες, με φασίστες! Αντί να απολογούνται για το έγκλημά τους μας κουνάνε το δάκτυλο.

Παπάδες, πείτε αυτό και θα έρθω στην Εκκλησία να κάνω την 3η δόση: Κολλάει από τη Θεία Κοινωνία; Απαντήστε, επιμένω.

Πότε είναι του Αγίου Δημητρίου; 26. Αυτό που στη γιορτή θα γίνει χαμός στις Εκκλησίες, που θα κολλήσουν πάλι τόσοι, μόνο εμένα ενοχλεί; Τι σκατά να γιορτάσω μετά, μου λες;

Θυμίζω πέρυσι. Στις 26 Οκτώβρη 715 κρούσματα 7 θάνατοι. Δυο βδομάδες αργότερα γίνονταν της εκδιδόμενης. 9 Νοέμβρη: 1490 κρούσματα (τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη) 41 θάνατοι.

Πέρυσι τέτοιο καιρό μας έλεγαν πόσο καλά τα πήγε η κυβέρνηση, φέτος μας λένε πως φταίνε οι άλλοι...

Βρεγμένη σανίδα, μάτια μου. Τίποτε άλλο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger