Home » , , » Η αποφυλάκιση Πατέλη οπλίζει το χέρι στους παρακρατικούς μαχαιροβγάλτες

Η αποφυλάκιση Πατέλη οπλίζει το χέρι στους παρακρατικούς μαχαιροβγάλτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 | 5:32 μ.μ.

Από την συντροφική ιστοσελίδα Από τη σπίθα στη φλόγα

Η αποφυλάκιση Πατέλη είναι μήνυμα του αστικού πολιτικού συστήματος στους παρακρατικούς μαχαιροβγάλτες του.

Μπορείς να οργανώσεις μια παρακρατική δολοφονία, να μπεις φυλακή και σε ένα χρόνο να την έχεις βγάλει λάδι και να είσαι έξω ως υπόδειγμα πολίτη.

Σε τελική ανάλυση, ιστορικά, τόσες καταδίκες παρακρατικών-φασιστών είχαν ανάλογο και αντίστοιχο αποτέλεσμα είτε πανηγυρικές αθωώσεις και στελέχωση κρατικών μηχανισμών ή θέσεων εργασίας σε τομείς της ντόπιας εξαρτημένης ολιγαρχίας.

Όση θεωρία 2 άκρων και αν μας ταΐζει το επίσημο αστικό πολιτικό σύστημα και τα κόμματα του, αν είσαι φασίστας μπάτσος δολοφόνος ή φασίστας-παρακρατικός φονιάς αντιμετωπίζεσαι ευνοϊκά σαν κρατικός υπάλληλος.

Σε περίοδο κρίσης του συστήματος, όσο η ποιότητα ζωής της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας πέφτει και η λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια μεγαλώνει, το αστικό πολιτικό σύστημα θα βγάζει τις παρακρατικές-κατασταλτικές εφεδρείες του για να τρομοκρατήσουν τους αγωνιζόμενους και ο φασισμός θα αποτελεί άριστη εφεδρεία εγκόλπωσης της λαϊκής οργής και δυσαρέσκειας.

Ο πλατύς, μετωπικός, οργανωμένος, δυναμικός , μαχητικός αντιφασιστικός αγώνας πρέπει να βγει στο προσκήνιο και να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα του λαού, της εργατικής τάξης και της νεολαίας που θέλουν να αντισταθούν πολιτικά και υλικά απέναντι στο φασιστικό παρακράτος και την φασιστικοποίηση του συστήματος.

Και μέσα σε αυτό τον πλατύ ταξικό λαϊκό μαχητικό αγώνα να μπολιαστεί ο λαός με την κατεύθυνση και την αντίληψη πως αν δεν θανατωθεί το καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό τέρας, αν δεν ανατραπεί επαναστατικά η ατομική ιδιοκτησία και η ιμπεριαλιστική εξάρτηση, το τέρας του φασιστικού παρακράτους θα επανέρχεται για να περιφρουρήσει το σύστημα που το γεννά και το θρέφει.

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger