Home » , » Η παρασιτική δημοσιοκαφρίλα στο απόγειο της

Η παρασιτική δημοσιοκαφρίλα στο απόγειο της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 | 8:17 μ.μ.

Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε αν υπάρχει η αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός δυναμικού μετώπου κατά της παρασιτικής δημοσιογραφίας; Κι' αυτό γιατί καταστάσεις που σε μας φαίνονται και είναι γελοίες, δεν παύουν να δημιουργούν αντιλήψεις και αποπροσανατολισμούς.

Ο λόγος για τον Μανώλη Καψή που αν δεν είχε κι αυτός οικογενειακές καταβολές "δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του" για να θυμηθούμε την θρυλική φράση του Γιώργου Κατσιφάρα, (Ο πατέρας του, ο Γιάννης Καψής ξεκίνησε ως φέρελπις δημοσιογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη και κατέληξε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλες διασυνδέσεις σε όλο το πολιτικό αστικό σύστημα. Ετσι οι γιοί του, Μανώλης και Παντελής βρήκαν στρωμένους επαγγελματικούς δρόμους, o δεύτερος μάλιστα θήτευσε και σε υπουργικούς θώκους).

Ο λακές του συστήματος, λοιπόν, Μανώλης Καψής, αφού δεν "γράφει" πια η φάτσα του στην τηλεοπτική οθόνη, όπως τότε στο Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι., σήμερα ανέλαβε να διευθύνει μια, υποτίθεται, ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Και σήμερα επέλεξε να μας ενημερώσει όχι για της στιλιστικές επιλογές της "υπέραμπρης" αλλά διαφήμισε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες  της πρωθυπουργικής συζύγου, με την προβολή μιας συναδέλφου του, της Μάρας Ζαχαρέα.

 Δεν γνωρίζουμε γιατί κάνει την αγιογραφία της γυναίκας του "παραπλανημένου" πρώην νεοδημοκράτη υπουργού, Θ. Ρουσόπουλο "αρχιερέας της Αγίας Μπίζνας". Θα θέλαμε να ξέραμε όμως ' αυτός'η, που ανατέθηκε από τον Καψή να γράψει αυτή την  μαλακία, θεωρεί τον εαυτό του δημοσιογράφο;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger