Home » , » Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 | 3:54 μ.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Στις 6 Δεκέμβρη του 2020, εν μέσω στρατιωτικού τύπου απαγορεύσεων δήθεν για την ανακοπή του κύματος της πανδημίας και χωρίς η κυβέρνηση να έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας της δημόσιας και δωρεάν υγείας, η γειτονιά των Εξαρχείων μετατρέπεται για ακόμη μια φορά σε αστυνομοκρατούμενη ζώνη. Απαγορεύεται η κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο του δολοφονημένου από τις φασιστικές κρατικές συμμορίες Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο εργαζόμενος κόσμος και η νεολαία υφίσταται τραμπουκισμούς και γίνεται προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των αγωνιζόμενων.

Σε ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας και πλήρους κατάργησης των δημοκρατικών-λαϊκών ελευθεριών, οι μπουραντάδες της φασιστικής-κρατικής συμμορίας των ΔΙΑΣ-ΔΡΑΣΗ προσήγαγαν 62 αγωνιστές και αγωνίστριες που προσπάθησαν να διαδηλώσουν και συνελήφθησαν ενώ τους αποδόθηκαν πρόστιμα σε μια προσπάθεια στοχοποίησης και τρομοκράτησης τους, μια προσπάθεια που έπεσε στο κενό.

Η ασυδοσία των φασιστικών κρατικών συμμοριών με την ολόπλευρη κάλυψη της αστικής δικαιοσύνης της πλουτοκρατίας είναι καθημερινό φαινόμενο. Ο αγώνας για να παύσουν οι διώξεις των αγωνιστών και αγωνιστριών του κινήματος απέναντι στη σιδηρόφρακτη φασιστική κρατική βία και τις απαγορεύσεις είναι αγώνας που αφορά το σύνολο του εργαζόμενου λαού και του εργατικού- λαϊκού κινήματος.

Καλούμε σε πλατιά στήριξη της συγκέντρωσης αλληλεγγύης την Δευτέρα 29 Νοέμβρη στις 10:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο Κτίριο 12.

ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ 62 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

ΚΑΤΩ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΠΛΑΤΥ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ-ΛΑΪΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ


Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger