Home » , » Ανατριχιαστικό, μεσαιωνικό εγκληματικό κήρυγμα από ρασοφόρο. (Βίντεο)

Ανατριχιαστικό, μεσαιωνικό εγκληματικό κήρυγμα από ρασοφόρο. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 | 10:04 μ.μ.

 Εδώ και αρκετό καιρό μια καλή μας αναγνώστρια, όσο καλή επιστήμονας είναι στην δουλειά της, άλλο τόσο καλή συνεργάτρια έχει αποδειχθεί στον ιστότοπο μας. Εκτός των άλλων εντοπίζει καθημερινά βιντεάκια. που απ' αυτά προκύπτουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Οπως το παρακάτω ασ' πούμε, που έχει γίνει "σημαία" σε κάποιους θρησκόληπτους, αντιεμβολιαστές.

Και πραγματικά είναι ανατριχιαστικό το μεσαιωνικό εγκληματικό κήρυγμα που ακούμε από τον ρασοφόρο. Δεν υπάρχουν προφανώς εκφράσεις για να σχολιάσουμε τις εγκληματικές γελοιότητες αυτού του μαυροντυμένου ηλίθιου! Επικαλείται τα γραφόμενα κάποιων "ιερών" κιταπιών τους, για να απευθύνει κάλεσμα σ' αυτούς που απευθύνεται να μην εμβολιαστούν και να μην φοράνε μάσκες για να αποφύγουν τον κορονοϊό, γιατί ακόμα και αν πεθάνουν από την πανδημία "θα ενωθούν με τον Χριστό, θα γίνουν μάρτυρες, άγιοι". Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τον τράγο: "Να μην φοβηθούν τον Καίσαρα που τους επιβάλει να φορούν μάσκες και να κάνουν το εμβόλιο ... ". Μάλιστα, ο άθλιος, παρουσιάζεται να μεταφέρει την θέληση του Μεγαλοδύναμου: "Οχι ο θεός μας έκανε ελεύθερους κι αυτό κρατήστε το με οποιοδήποτε τίμημα χρειαστεί για να πληρώσετε... ", συμπληρώνει!

Σε μας φυσικά αυτό το φρικτό απάνθρωπο τροπάρι μας φαίνεται γελοίο και μας θυμίζει το παλιό αναρχικό σύνθημα: "Οταν ο τελευταίος παπάς κρεμαστεί από τα άντερα του τελευταίου καπιταλιστή, τότε ο λαός θα ευτυχήσει". Αν όμως υπάρχει έστω και μια θεοσεβούμενη, θρησκόληπτη γυναίκα και χάσει την ζωή της γιατί θα αποδεχθεί αυτές τις παπαριές του ρασοφόρου, δεν θα φέρουν τεράστια ευθύνη αυτοί που επιτρέπουν να κυκλοφορούν και να διαδίδονται αυτές οι εγκληματικές δοξασίες;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger