Home » , , , » Με τον Κεριάκο θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας.

Με τον Κεριάκο θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 | 4:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κεριάκος, από το κερί. Δίκιο έχει ο αφορεσμένος να λέει πως αυτός έχει ανάψει τα περισσότερα κεριά. Πάνω από 16.000 καντήλια στα νεκροταφεία εξ αιτίας της υποβάθμισης και απαξίωσης του ΕΣΥ.

Ποιος είναι περισσότερο θεομπαίχτης; Ο Μητσοτάκης προηγείται του Τσίπρα που ακολουθεί όμως σε απόσταση αναπνοής. Αν ζούσε ο Ιησούς θα έπαιρνε το βούρδουλα και θα τους άλλαζε τα φώτα. Εδώ καλό μου ποίμνιο, θέλει φάπες ο ποιμένας, δε θέλει προσευχές.

«Πάντως κι εγώ παιδιά αν είχα 34 σπίτια, διάφορες οφσόρ ανά τον πλανήτη, τακτοποιημένα τα παιδιά μου με πτυχία απ' τα Yale & δρομολογημένο μέλλον κ κάθε ΠΣΚ τουρισμό όχι κεριά θα άναβα, καντηλανάφτης θα γινόμουνα».

Είναι που «έχει ο Θεός». Γιατί φροντίζουν οι υποκριτές «εκπρόσωποι» να μαδάνε τα κορόιδα. Πάμε ένα καλό γλείψιμο στις εικόνες. Έτσι μπράβο, στους ναούς και τα μέσα μεταφοράς δεν κολλάει.

Έπεσε ταβάνι σε σχολείο. Με τον Κεριάκο θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Μόλις το είχε φτιάξει ιδιώτης. Θα αναζητήσουν ευθύνες στον εργολάβο. Αλήθεια; Κι αυτός γιατί να μην τα ρίξει στον εργάτη; Ποιος παρέλαβε την κακοτεχνία μανάρια μου;

Ισα που τη γλύτωσαν τα παιδιά. Η δασκάλα τα έβγαλε 5 λεπτά νωρίτερα. Αν ήταν σαν την Κεραμέως θα τους είχε πλακώσει όλους το ταβάνι. Τα βλέπεις μωρή αφορεσμένη; Αν υπάρχει πρόβλημα στο σχολείο, δεν πάνε να παιδιά. Πόσα κρούσματα από τότε που άνοιξαν;

«Η πανδημία βρίσκεται σε τεράστια έξαρση, ο έλεγχος έχει χαθεί, τα νοσοκομεία καταρρέουν και η πολιτική αντιπαράθεση επικεντρώνεται στο ποιος πολιτικός αρχηγός έχει ανάψει κεράκι στον θεούλη. Μεσαιωνικός γιδότοπος για πάντα» Ω ναι!

«Εάν δεν ήταν χαλβάδες στον ΣΡΖ θα έπρεπε να ανάψουν σε έναν χώρο 16 χιλιάδες κεράκια. Ένα για κάθε νεκρό».

Τι ψηφίσαμε; Μητσοτάκη και Τσίπρα. Σκύλλα και Χάρυβδη, Άννα και Καϊάφα, κώλο και βρακί. Και γαμώ τις επιλογές κάνουμε στις εκλογές. Τι διάολο, μόλις μπαίνουμε στο παραβάν γινόμαστε ηλίθιοι;

Το έχουμε αυτό και μόλις μπαίνουμε στους ναούς. Περιμένουμε το θαύμα. Πω - πω μια λαμπάδα! Τεράστια σα λογαριασμός της ΔΕΗ. Με κεράκια θα τη βγάζουμε στο εξής.

Όταν τίθεται ως επιχείρημα από τον ΠΘ της χώρας το εάν έχει ανάψει κερί στην εκκλησία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι προφανή δύο πράγματα: Πρώτον ζούμε από τύχη. Δεύτερον, η πίστη και όχι η επιστήμη, θέτει την ατζέντα επί θεμάτων κορωνοϊού.

Εδώ που τα λέμε ο Τσίπρας δεν αφορίστηκε και σωστά. Ο Μητσοτάκης τους έκλεισε το μαγαζί. Μην κοιτάτε που είναι οι περισσότεροι ρασοφόροι απατεώνες κομματόσκυλα. Τους ρήμαξε. Αλλά τους ταΐζει αλλιώς.

Δεν κολλάει στην Εκκλησία λέμε. Ρωτήστε τους υπουργούς που πάνε Εκκλησία να τους δουν τα αιγοπρόβατα πόσο πιστά λαμόγια είναι…

Κουράγιο πρόβατα θα έρθει το Πάσχα. Εκεί να δείτε θαύματα. Θαύμα φαγητό!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger