Home » , , » Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κύρτσος και ο δεξιός συνδικαλιστής Μιχάλης Γιαννάκος, ομολογούν το συνειδητό έγκλημα της κυβέρνησης που στοιχίζει χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κύρτσος και ο δεξιός συνδικαλιστής Μιχάλης Γιαννάκος, ομολογούν το συνειδητό έγκλημα της κυβέρνησης που στοιχίζει χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 | 10:38 μ.μ.


Δεν είναι μόνο ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κύρτσος που ,μιλάει ανοιχτά για την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την επέλαση της θανατηφόρας πανδημίας. Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος , ένας δεξιός εργατοπατέρας, γέννημα θρέμμα της συντηρητικής παράταξης, με τα όσα επέρριψε στο "επιτελικό κράτος" για την πολιτική που έχει επιλέξει στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, επιβεβαίωσε τα όσα γράφουμε εδώ και καιρό.  

 "Πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε νεκρούς στα νοσοκομεία". μας είπε και συμπλήρωσε: "Είναι κάτι το τρομερό, κάτι το ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες".

Αναφερόμενος δε στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία υπογράμμισε: "Δυστυχώς το υγειονομικό σύστημα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τον προηγούμενο χειμώνα και δυστυχώς οι ασθενείς το πληρώνουν αυτό γιατί έχουν πλημμελή νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα Σήμερα δεν έχουμε μόνο επιλογή ασθενών για ΜΕΘ αλλά και πολλοί ασθενείς είναι διασωληνομένοι εκτός ΜΕΘ γι' αυτό έχουμε και πολλούς θανάτους. Η θνητότητα διασωληνομένων εκτός ΜΕΘ ξεπερνάει και το 80%". 

"Το υπουργείο υγείας γνωρίζει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, μεγάλη επικινδυνότητα, υπάρχουν τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό  και δεν έχει αποδεχθεί έστω και αυτή την ύστατη ώρα καμιά απ' τις προτάσεις μας" κατέληξε ο δεξιός συνδικαλιστής στην τοποθέτησή του".

Με στρογγυλεμένο λόγο είπε αυτό που επαναλαμβάνουμε συνεχώς εμείς: Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση των "αρίστων", διαπράττει συνειδητά ένα τεράστιο έγκλημα και φέρει ακαριαία την ευθύνη για τους χιλιάδες νεκρούς. Το αποδεικνύει αυτό και η στατιστική που παραθέτει ο ευρωβουλευτής του κυβερνητικού κόμματος Γ. Κύρτσος.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger