Home » , » Αντιπολιτευτικό τσίρκο στην κυριολεξία

Αντιπολιτευτικό τσίρκο στην κυριολεξία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 | 8:00 π.μ.

Μάλλον όταν ανάβει λαμπάδες στις εκκλησιές ο Μητσοτάκης για να έχει πάντα δίπλα του την "δεξιά του Κυρίου", θα προσεύχεται από μέσα του να έχει πάντα μια τόσο γελοία αξιωματική αντιπολίτευση όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

 Και φυσικά με το δίκιο τους κυβερνητικοί πολιτικάντηδες και δεξιά τρολ του διαδικτύου πανηγυρίζουν γιατί "ο καθηγητής Αιματολογίας στη Σορβόνη, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ένας επιστήμονας από μια ομάδα 30 συμβούλων, η οποία έχει τον χαρακτήρα think tank στον ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία συνεννοείται σχεδόν καθημερινά ο Αλέξης Τσίπρας" παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε σκόνη τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που στιγματίζουν και σωστά, την επικίνδυνη πολιτική στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο  Γεροτζιάφας στην τοποθέτησή του έδωσε τα εύσημα στον Μητσοτάκη εκτιμώντας τα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός είναι στη «σωστή κατεύθυνση, για να ανακόψουμε το πέμπτο κύμα της πανδημίας, το οποίο υπολογίζεται να έρθει το Φλεβάρη», προσθέτοντας ότι «συμβαδίζουν με τις ανακοινώσεις του προέδρου Μακρόν πριν από περίπου μία εβδομάδα, όπου κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε ηλικίες άνω των 65 ετών». Κατέληξε δε ο ίδιος πως χρειάζεται εθνική συνεννόηση, καθώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα με τον ιό.

Αντιπολιτευτικό τσίρκο στην κυριολεξία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Νοεμβρίου 2021 στις 11:03 π.μ.

https://eranistis2.wordpress.com/2010/07/14/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1/
Ανεμόμυλος ο Κύριος.Εδω κειμενο του που επηρεασε καταλυτικά το ιδρυτικο κειμενο του ΕΠΑΜ !

22 Νοεμβρίου 2021 στις 12:48 μ.μ.

Δεν θα ξεχασουμε τους οπορτουνιστες οταν ελθει η ωρα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger