Home » , » Μην τσιμπάτε από ψεύτικους διχασμούς.

Μην τσιμπάτε από ψεύτικους διχασμούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 | 6:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καραμανλής είναι αρρώστια, πληγή. Όχι σαν την καταστροφή του Μητσοτάκη, πάντως δεν είναι κι λίγη η ζημιά που έκαναν.

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Τι σόι εμβόλιο κάναμε, που δεν δημιουργεί ανοσία; Από τα Lidl;

«"Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό". Κώστας Καραμανλής. Δηλαδή είναι ανεμβολίαστος», παρατηρεί χρήστης του twitter.

Μην τσιμπάτε από ψεύτικους διχασμούς. Δεν είναι ανεμβολίαστος ή εμβολιασμένος, είναι Κηφήνας. Η πραγματική διάκριση είναι πλούσιοι – φτωχοί. Παράσιτα που ζουν εις βάρος μας, που μας εκμεταλλεύονται, κι εμείς που τους τρέφουμε.

«Στα σχολεία κλείνει ένα τμήμα αν αρρωστήσουν τα μισά + ένα παιδιά! Στην Βουλή κόλλησε κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής και έκλεισε η Βουλή! Μετράει για 100 ζωές φαίνεται η ζωή κάθε βουλευτή».

Σωστή παρατήρηση, πάντως τρώνε τους μισθούς και τις συντάξεις εκατομμυρίων.

«Θετικός στον κορωναϊό ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής – Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής - Αντίθετα στα σχολεία έχουμε ήδη 20 χιλιάδες κρούσματα και δεν νοιάζεται κάνεις για την διασπορά στην κοινότητα».

Η θνητότητα στα παιδιά είναι κάτω από 0,003%. 3 θάνατοι στα 113.811 κρούσματα. Πέρυσι 3/11/2020 είχαμε 3.254 παιδιά θετικά στον ιό μηδέν θανάτους. Αύξηση 35 φορές σε ένα χρόνο! Τι έφταιξε γιατρέ μου; Οι αίθουσες κλουβιά ίσως; Πάντως τα παγουρίνο και τα σεντόνια για μάσκες δεν φαίνεται να βοήθησαν.

Θα ρωτάμε κι ας μην απαντούν. Μέχρι να έρθουν τα εμβόλια, είχαμε 4.606 θανάτους. Χθες για το ίδιο περίπου διάστημα είχαμε 16.109! Κλειστήκαμε μέσα και κολλήσαμε. Εμβολιαστήκαμε και πεθάναμε! ΓΙΑΤΙ; 3,5 φορές πάνω οι θάνατοι από τον ιό!

Περάσαμε Σουηδία με την ανοησία της αγέλης, έχουμε 1.556 θανάτους ανά εκατομμύριο όταν ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι 646,3! «Επιτυχία». Αν έχεις γραφείο τελετών…

«Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής. Συγκλονισμένοι οι επιστήμονες που κολλάνε κορωνοϊό τα πόμολα».

Σκοτιστήκαμε για τους κηφήνες της Βουλής. Ο Καραμανλής πόσους χαχόλους κόλλησε που πάει σε κομματικές φιέστες; Για να μην πούμε για την Εκκλησία που πρώτοι – πρώτοι αφήνουν τα σάλια τους πάνω στις εικόνες.

Η καταστροφή έχει εξήγηση. Αντί για γιατρούς διόρισαν καθάρματα του κόμματος στην αστυνομία. Άσχετους ή επικίνδυνους φασίστες που πυροβολούν εν ψυχρώ. Αντί για ΜΕΘ πήραμε φρεγάτες με μεγάλες μίζες.

Όταν πέσει η χούντα, θα στηθούν κρεμάλες. Αυτή τη φορά δε θα αφήσουμε χουντικά σταγονίδια. Γιατί ο φασισμός και ο ιός αναπτύσσεται από αυτά

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Νοεμβρίου 2021 στις 7:19 μ.μ.

«Στα σχολεία κλείνει ένα τμήμα αν αρρωστήσουν τα μισά + ένα παιδιά! Στην Βουλή κόλλησε κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής και έκλεισε η Βουλή! Μετράει για 100 ζωές φαίνεται η ζωή κάθε βουλευτή». (Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τις δυναστείες των Καραμανλαίων, των Μητσοτακηδων και όλων των παρόμοιων βαρόνων του ελληνόφωνου καπιταλισμού, θα συμπληρώναμε...) Ακριβώς μέσα στη φράση αυτή περικλείεται όλη η βαρβαρότητα και όλη η σαπίλα της ντόπιας αστικής εξουσίας, του φυσικά καπιταλισμού στο σύνολό του. Γι'αυτό και πρέπει να συντριβεί επαναστατικά όλο αυτό το τερατούργημα των εκμεταλλευτών. Να μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα από μια εξουσία που ζέχνει πατώκορφα και στάζει αίμα των λαών από κάθε της πώρο. Όσο το γρηγορότερο τόσο καλύτερα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger