Home » , » Η μεγάλη του Μπαλάσκα Σχολή.

Η μεγάλη του Μπαλάσκα Σχολή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 | 1:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρώτα μερικά σχόλια από τον κόσμο για τη νέα γυναικοκτονία.

«Αυτό το σκουπίδι το Μπαλάσκα δε θα τον φέρει κάνεις προ των ευθυνών του??? Είναι τυχαίο που από τότε που βγήκε και μίλησε, όλοι ακολουθούν το μοτίβο του????»

«Ξύπνησα σε μια χώρα που πριν 13 χρόνια σκότωσε ένα παιδί, που ο δολοφόνος του είναι έξω, έγινε μια νέα γυναικοκτονία και με εντολή Μπαλάσκα ο γυναικοκτόνος παραδόθηκε και ένας άντρας που θα μπορούσε να σταματήσει έναν βιασμό λέει ότι δεν μετάνιωσε που δεν τον σταμάτησε. Απόπατος»

«Κάθε #γυναικοκτονια που ο δράστης πηγαίνει και παραδίδεται στην αστυνομία για να έχει ελαφρυντικά, θα πρέπει να πιστώνεται ως ηθική αυτουργία του Μπαλάσκα».

«Γυναικοκτονία. Ακόμα μία. 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τη σκότωσε. Κατά συμβουλή Μπαλάσκα κι αυτή η γυναικοκτονία».

«Όλες οι γυναικτοτονίες πλέον ακολουθούν την σχολή του Μπαλάσκα. Σκοτώνουν και παραδίδονται».

Έβρισε όμως τη μανούλα του. Η οποία, θα είναι περήφανη για το φονιά γιο της;

Έβρισε, απάτησε… Φονιάδες μου! Εκείνο που πραγματικά τους βλάπτει, τον εξουσιαστή λέω, δεν τολμάνε να τον πειράξουν.

Προς κάθε υποψήφιο μαθητή του Μπαλάσκα: Δοκίμασε να μη σκοτώσεις, αλλά να χωρίσεις. Να μπορέσει να ζήσει κι αυτή που στραβώθηκε και σε πήρε, παλιοτόμαρο!

15 γυναικτοτονίες. Άνανδρες δολοφονίες από άντρες. Ο Μπαλάσκας άνοιξε Σχολή. Θες να σκοτώσεις; Μην είσαι μαλάκας (που είσαι). Πήγαινε πες το στο μπάτσο, να φας λιγότερα.

Μπάτσοι μου, αν υποθέσουμε, πως εγώ πάω και κρεμάσω ανάποδα εκείνο το κάθαρμα, τον παιδεραστή και σας παραδοθώ αμέσως μετά. Πόσα χρόνια θα φάω; Αν είναι να σκοτώσουμε κάποιους, μην είναι οι αθώοι.

Ισόβια θα φάω! Ξέρετε γιατί; Γιατί ο παιδεραστής - δικαστικός είναι προστατευόμενος του συστήματος. Είναι εκμεταλλευτής, όχι εκμεταλλευόμενος. Θα με πουν «τρομοκράτη» κλπ - κλπ. Κι όλοι οι «νοικοκυραίοι» θα πουν τι κακός που είμαι! Ή παλαβός. Δικαιολογία όμως πρόχειρη δε θα βρουν, που βρίσκουν για δολοφονίες παιδιών πχ.

15 δολοφονίες γυναικών φέτος. Υπήρχαν και παλιότερα, τώρα τις μετράμε. Μόνο αυτό κάνουμε και καταδικάζουμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να διδάξουμε την Ισότητα στα παιδιά μας, τον Αλληλοσεβασμό.

Όσο για τον Μπαλάσκα ποιος θα τον πιάσει; Ο ανώμαλος δικαστικός; Μήπως οι διεφθαρμένοι μπάτσοι; Το βύσμα που τον διόρισε;

Παρακαλώ θερμώς, αλλοιώστε τον «πολιτισμό» μας. Δεν αντέχω άλλους ανθρωποφάγους...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger