Home » , » Καλέ, τι γκαντεμιά ήταν αυτή;

Καλέ, τι γκαντεμιά ήταν αυτή;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 | 4:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δείγμα «εγκυρότητας»: «Ο Λοβέρδος εμφανίζεται να υποστηρίζεται από το 31,7% όσων προτίθενται να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, έναντι 20,9% του Νίκου Ανδρουλάκη, 18,8% του Γιώργου Παπανδρέου, 6,4% του Χάρη Καστανίδη, 5,3% του Παύλου Γερουλάνου και 3,4% του Παύλου Χρηστίδη».

Αστραχάν ρε! Σίγουρα αποτελέσματα. Αστραχάν ο Λοβέρδος και όταν έγινε η κηδεία του ΚΙΝΑΛ βγήκε τρίτο το μουλάρι! Τρίτος ο πρώτος; Ο καταλληλότερος; Ο φίλος του Μητσοτάκη; Εντάξει κι οι άλλοι τσόντες της ΝΔ, είναι αλλά ο Ανδρέας ήταν ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ.

Η πλάκα που κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη. Το δούλεμα απερίγραπτο. Δε μάσησαν δεν πήγαν να κάνουν μπούγιο, να βγάλουν περισσότερη σούπα με κουτόχορτο.

Επιτυχία όπως αυτή των προβλέψεων για Πρόεδρο της Δημοπρασίας. Ούτε εκεί το πέτυχαν.

Λοιπόν παραμυθάδες ακούστε καλά. Τα συμφέροντα ήθελαν από τη αρχή Ανδρουλάκη. Σιγά όμως μη σας το έλεγαν. Εσείς ξέροντας ποιοι θα πάρουν τις αποφάσεις, προσπαθήσατε να μαντέψετε ποιον ήθελαν, ακριβώς όπως με την Πρόεδρο. Σας ξεφτίλισε ο ίδιος ο Μητσοτάκης.

Απόλαυση τα μούτρα τους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τον κουβά, το φιάσκο. Νάνι - νάνι ο καλός μου εισαγγελέας. Που μόνο αν ακούσει χαρτάκι να πέφτει, αναρχικό τρικάκι, θα ξυπνήσει σκούζοντας. Κοιμήσου αγγελούδι μου, μόνο κάτι εκλογές μαγείρεψαν.

Γι αυτό ακριβώς δεν κάνει εκλογές η ΝΔ. Ξέρει τι θα πάθει ο καταλληλότερος. Είναι τώρα να χάσουν την κουτάλα;

Ξέρουμε τώρα και ποιος παράγγελλε το παραμύθι. Ο Ανδρέας ο κλαψιάρης. Μη σκας Ανδρέα μου, έτσι κι αλλιώς στη ΝΔ θα πας.

Πάτος στις προβλέψεις. Ούτε καν τη σειρά.

«Όλοι οι δημοσκόποι στο κόλπο Την επιθυμία των αφεντικών τους, την μετέτρεπαν σε προβλέψεις. Επιχείρησαν να «βιάσουν» τη δημοκρατική έκφραση των πολιτών. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν δεν ήταν ικανοί να βρουν το δείγμα να μην έκανα έρευνες. Είναι απλό έπαιζαν παιχνίδια».

«Κουβάς»

«Οι δημοσκόποι ή δεν ξέρουν τη δουλειά τους ή εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να κλείσουν (ή να τους κλείσουν) τα μαγαζάκια».

«Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω. Αυτό αποδεικνύει ότι οι δημοσκόποι είναι διεφθαρμένοι και πολιτικά καθοδηγούμενοι από την ΝΔ. Αυτό ισχύει και για τις δημοσκοπήσεις εθνικών εκλογών»

Αλλάξτε όνομα δημοσκόποι, είναι μια λύση. Κάντε το «μας πήραν χαμπάρι» γιατί το «μας πήραν είδηση» το έχει άλλος. Όταν πέσει η χούντα θα δώσετε πολλές εξηγήσεις, κι όχι στα κανάλια. Η φάτσα σας πάντως ήταν όλα τα λεφτά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger