Home » , , » Αφού και ο "Ελεύθερος Τύπος" κάνει κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ...

Αφού και ο "Ελεύθερος Τύπος" κάνει κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 | 2:00 μ.μ.

Το διαβάζαμε και δεν το πιστεύαμε! Πραγματικά τα όσα ήρθαν στην επιφάνεια με την έρευνα Τσιόδρα - Λύτρα έφεραν τα πάνω κάνω. Το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε τον Αρη Πορτοσάλτε να κάνει κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ανατρέξουμε σε υπογλώσσια:

Ο λόγος που κάναμε αυτή την εισαγωγή είναι γιατί διαβάσαμε το κύριο άρθρο στον σημερινό "Ελεύθερο Τύπο", ίσως την πιο απροκάλυπτη έντυπη ντουντούκα της κυβέρνησης και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η πρώτη φορά που αυτή η εφημερίδα κάνει ανοιχτή κριτική στο πρόσωπο του πρωθυπουργού! 

Ενα μικρό απόσπασμα από σημερινό δημοσίευμα της:   

 Ναι, εννοείται πως η κυβέρνηση έχει κάνει σημαντικά λάθη στη διαχείριση του τέταρτου κύματος της πανδημίας. 0 Δεκέμβριος, δυστυχώς. θα κλείσει με 2.500 έως 3.000 θανάτους. Η αποστροφά του πρωθυπουργού για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ προφανώς και δεν έπρεπε να απωθεί.

Δεν χρειαζόταν καμία μελέτη όπως αυτά του Τσιόδρα για κάτι που είναι απολύτως κατανοητό, με ή χωρίς πανδημία. Η νοσηλεία για οποιονδήποτε ασθενή χρειάζεται ΜΕΟ δεν είναι η ίδια αν δεν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ. 

Ξαφνικά είδαμε και ακούσαμε απίστευτα πράγματα Η κυβέρνηση να προσπαθεί να αδειάσει τον Σωτήρη Τσιόδρα. Και η αξιωματική αντιπολίτευση που τον καθύβριζε να τον επικαλείται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger