Home » , , » Μαγιορκίνης: Οταν η κυβέρνηση σε μπουκώνει με δημόσιο χρήμα

Μαγιορκίνης: Οταν η κυβέρνηση σε μπουκώνει με δημόσιο χρήμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 | 12:02 π.μ.

Ούτε την διάθεση έχουμε αλλά ούτε και τις επιστημονικές γνώσεις διαθέτουμε για να τοποθετηθούμε σχετικά με την έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα.

Δεν μπορούμε όπως να περάσουμε ασχολίαστο κάποια γλοιώδη ανθρωπάκια που έσπευσαν να δώσουν δεκανίκια στην κυβέρνηση μετά το πλήγμα που δέχτηκε. 

Και καλά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Κυβερνητικό στέλεχος είναι, λογικό είναι να προσπαθεί να απαξιώσει την βαρύτητα της γνωστής έκθεσης. Ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης όμως έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους.

 "Οταν ο υπέρμετρος "κομματικός πατριωτισμός" σε καθιστά γελοίο", τιτλοφορούσαμε μια περασμένη ανάρτησή μας που αναφερόταν στα δρόμενα του "επιστήμονα", που τώρα με δηλώσεις του προσπαθεί να αμφισβητήσει τα ευρήματα που παρουσιάζει η γνωστή έρευνα.

 Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο, παρά να θυμίσουμε ότι σχετικά πρόσφατα ο ΕΟΔΥ χρηματοδότησε τον Μαγιορκίνη με το εξωφρενικό ποσό των 489.500 (σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ) για να επιβλέψει, υποτίθεται, "Εργαστηριακή παρακολούθηση των HIV οροθετικών ασθενών, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Ρετροϊδών στο πλαίσιο αποτελεσματικής προστασίας της δημόσιας υγείας". 

Αν η κυβέρνηση σε μπουκώνει με δημόσιο χρήμα είναι λογικό να της προσφέρεις βοήθεια οπότε αυτή την χρειάζεται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger