Home » , » Γκίκας Μαγιορκίνης: Οταν ο υπέρμετρος "κομματικός πατριωτισμός" σε καθιστά γελοίο.

Γκίκας Μαγιορκίνης: Οταν ο υπέρμετρος "κομματικός πατριωτισμός" σε καθιστά γελοίο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 | 11:21 μ.μ.

Για τους επιστήμονες που αποτελούν την περιβόητη Εθνική Επιτροπή Προστασία της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19", οι οποίοι ξέχασαν τον ρόλο τους και μετατράπηκαν σε προπαγανδιστικές κυβερνητικές ντουνούκες, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές.

Κι εδώ να το ξαναγράφουμε. Δεν σημαίνει τίποτα να έχει κάποιος τον τίτλο του επιστήμονα Και ο Γερμανός γιατρός Γιόζεφ Μένγκελε επιστήμονας ήταν.Το θέμα είναι ότι έθεσε τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Χιτλερικού καθεστώτος και ευθύνεται για την δολοφονία χιλιάδων Εβραίων.

Ενας καραγκιόζης, λοιπόν, -συγνώμη απ' τον λαϊκό μας ήρωα που μόνο γέλιο και λαϊκή σοφία μας χάρισε-  που ονομάζεται Γκίκας Μαγιορκίνης και θα αντικαταστήσει τον δεξιό ψάλτη  στην ενημέρωση του κοινού για τον κοροναϊό, κατόρθωσε να ανεβάσει την πίεση μας, με την παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι.

Ο επιδημιολόγος, αυτός είπε επί λέξη: "Δεν έχω δει ένα μοντέλο που να λέει ότι τα 15 παιδιά σε μια τάξη είναι καλά και τα 25 είναι πολύ άσχημα. Αν μπει ο ιός σε μια τάξη θα εξαπλωθεί σε ορισμένα παιδιά. Δεν υπάρχει ασφαλής αριθμός σε πόσα παιδιά θα εξαπλωθεί".

Με δυο προτάσεις έβγαλε ανίδεους όλους τους εκπαιδευτικούς  που απαιτούν στις συγκεκριμένες σχολικές αίθουσες των κάτω των 50 τ.μ που υπάρχουν να μην συγχνοτίζονται περισσότεροι από 15 μαθητές και μηδένισε τις απόψεις εκατοντάδες επιστημόνων που αναφέρουν ότι το καλύτερο μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό είναι να κρατούνται αποστάσεις με δεύτερο να φέρουμε μάσκα.

Ο  Γκίκας Μαγιορκίνης, είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που ο "υπέρμετρος κομματικός" πατριωτισμός σε καθιστά γελοίο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger