Home » , » Δημήτρης Δανίκας: Οτι πιο άθλιο, αποκρουστικό έχει να παρουσιάσει η καθεστωτική δημοσιοκαφρίλα

Δημήτρης Δανίκας: Οτι πιο άθλιο, αποκρουστικό έχει να παρουσιάσει η καθεστωτική δημοσιοκαφρίλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 | 7:50 μ.μ.

Είναι κάποια κείμενα "έγκυρων" δημοσιολόγων, τόσο χυδαία και τόσο εμετικά, που αποφεύγεις να τα σχολιάσεις, λες και φοβάσαι μην σε ακουμπήσει η βρώμα των δημιουργών τους. Λόγο όμως ότι είναι το δεύτερο ηλεκτρονικό μήνυμα που παίρνουμε για το ίδιο θέμα, να κάνουμε μια τηλεγραφική τοποθέτηση.

Από τις 21 Δεκέμβρη γράφαμε για "ένα βίντεο που μας έστειλαν και το οποίο κυκλοφορεί σε πολλά κινητά τηλέφωνα, με πρωταγωνιστή τον γνωστό Στάθη της "Αρβύλας", και θεωρούσαμε απαράδεκτο να σχολιαστεί, αφού η αναπαραγωγή του θεωρείτε και ποινικό αδίκημα! Κι όμως βρέθηκε ένας "καταξιωμένος" του χώρου να το περιγράψει με λεπτομέρειες και λεξιλόγιο που μόνο σε τσόντες  συναντάς. Κι' αυτός λέγεται Δημήτρης Δανίκας.

Και δεν είναι απλώς ότι ο άθλιος αυτός τύπος κατάντησε ότι πιο αποκρουστικό έχει να παρουσιάσει η καθεστωτική δημοσιοκαφρίλα, Φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να δώσει άλλοθι στον διαστρεμμένο τηλεπαρουσιαστή χαρακτηρίζοντας τα θύματα του εγκληματία "αρβυλόμαγκα", "πλήρη ζωντανό ορισμό του λεγόμενου IQ ραδικιού". 

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο οι "πρόθυμες κυρίες": "λόγω «επωνυμίας» έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ' αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι"

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται αυτό που γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας: "Mε αθλιότητες ο σιχαμένος πολιτικός γενίτσαρος Δ. Δανίκας, αποκτά το παντεσπάνι του"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger