Home » , , » Μια σύγκριση.

Μια σύγκριση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 | 8:05 μ.μ.


Σε συνάρτηση με την προηγούμενη ανάρτηση του συντρόφου Τάσου για την αντιμετώπιση που έχουν από τα ΜΜΕ, οι μπάτσοι που συνελήφθησαν για την συμμετοχή τους στο μαφιόζικο κύκλωμα (σύμφωνα με την ειδησεογραφία είναι πάνω από 90 οι εμπλεκόμενοι μπάτσοι)  να υπογραμμίσουμε και κάτι άλλο. 

Ολα τα ΜΜΕ, αφού δεν μπορούν να αποκρύψουν το γεγονός, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να το υποβαθμίσουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο μια καθημερινή εφημερίδα σήμερα το έχει κύριο θέμα τους. Επίσης μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον μπάτσο που ήταν επικεφαλής του κυκλώματος και ο οποίος έκανε χλιδάτη ζωή  αφού θησαύριζε ελληνοποιώντας ακόμα και σκληρούς κακοποιούς, έχει αλωμένα τα χαρακτηριστικά του. Και αυτό την ώρα που οι αστυνομία δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες κάποιων ατόμων που έκαναν ψιλοαπάτες μέσω ανάρτησης αγγελιών πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών στο διαδίκτυο.

Στο θέμα αυτό με την μπατσάδικη μαφιόζικη συμμορία  θα επανέλθουμε αφού οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές.

Φέρτε στην μνήμη σας τώρα πώς αντιμετώπισαν τα ίδια τα ΜΜΕ την περίπτωση του αναρχοκομμουνιστή Τάσσου Θεοφίλου που μια αστυνομικοδικαστική σκευωρία του στέρησαν πέντε απ' τα καλύτερα του χρόνια. Τα συμπεράσματα αυτονόητα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger