Home » , » Μην πέσετε πάλι από τα σύννεφα ...

Μην πέσετε πάλι από τα σύννεφα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 | 1:00 μ.μ.

Να είσαι μακριά από τον/την σύντροφος/ια σου, και κάποια στιγμή να αισθανθείς ότι δεν σε καλύπτει μια τηλεφωνική αερογαμία, και έτσι να μπεις στον πειρασμό να ζητήσεις από το αμόρε σου να σου φτιάξει και να σου στείλει ένα βιντεάκι που θα σε ταξιδέψει σε αισθησιακές διαστάσεις, το βρίσκουμε πολύ φυσιολογικό.

Αυτό όμως με την είδηση για την οποία θα αναφερθούμε παρακάτω είναι τελείως διαφορετικό.

Διαβάζοντας την συνέντευξη που έδωσε μια κοπέλα η οποία είχε σχέση τρία χρόνια με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μπορείς να αντιληφθείς πόσοι διεστραμμένοι υπάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και μάλιστα παρουσιάζονται σαν δημόσια πρόσωπα έχοντας την αποδοχή ενός τεράστιου τηλεοπτικού κοινού. 

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" στην οποία ήταν συντελεστής αυτός ο διεστραμμένος τύπος  που ονομάζεται Στ. Παναγιωτόπουλος, σάρωνε στην prime time ζώνη, φέρνοντας τον σταθμό που την φιλοξενούσε πρώτο σε τηλεθέαση και κυρίαρχο στα δυναµικά κοινά.

Επί της ουσίας τώρα. Το ότι είχε τα δικά του σεξουαλικά φετίχ ο τηλεπαρουσιαστής είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και την σχέση του. Και στην προκειμένη περίπτωση, όπως μας λέει η κοπέλα που υπήρξε αφορμή για να έρθει όλη αυτή η ιστορία στην επιφάνεια: «∆εν άντεχα άλλο τον τρόπο ζωής του και τα διάφορα πράγματα που ήθελε στον ερωτικό τομέα, που εγώ δεν μπορούσα να υποστηρίξω. Ηδη εξανάγκαζα τον εαυτό µου να κάνει πράγματα που δεν ήθελα, αφού εκείνος ζητούσε µια ερωτική ζωή στα πρότυπα των πορνογραφικών ταινιών που παρακολουθούσε - και εν τέλει έφτασα σε ένα σημείο όπου έχασα τον εαυτό µου και είπα: ∆εν γίνεται να συνεχίσεις κάτι τέτοιο».

Μέχρι εδώ όμως. Ο συγκεκριμένος τύπος έχει κάποια ψυχική διαταραχή -μόνο σ' αυτό μπορεί να αποδώσουμε ότι πίεζε την κοπελιά με την οποία είχε σχέση να αυνανίζεται, να βιντεοσκοπεί αυτό που κάνει, και να του στέλνει το βίντεο με αποτέλεσμα το τομάρι αυτό να το ανεβάζει στην συνέχεια εν αγνοία της φυσικά, σε ιστοσελίδες σεξουαλικού περιεχομένου-. Αυτό όμως  δεν μπορεί να αποτελέσει ελαφρυντικό. 

Και κάτι τελευταίο. Στο ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζονται μαρτυρίες που μας λένε ότι όλοι στην παρέα του Κανάκη και οι εργαζόμενους στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», γνώριζαν ότι ο τύπος ήταν "κολοσσιαίος πέφτουλας, ένας απροσάρμοστος που παρενοχλούσε τις κοπέλες µε τις γλοιώδεις σεξιστικές συμπεριφορές του". 

Εν κατακλείδι: Ακόμα και η υποτιθέμενη τηλεοπτική "σάτιρα" που μας προσφέρουν είναι επιπέδου "Αρβύλα" ....  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger