Home » , » Το φιδάκι ο Διαμαντής

Το φιδάκι ο Διαμαντής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 | 11:30 π.μ.

Πηγή: Documento

 Δύο πρόσωπα προσπάθησε με νύχια και με δόντια η ΝΔ να μην περάσουν το κατώφλι της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Και τα δύο είναι οι πρωταγωνιστές του υπό εξέταση σκανδάλου. Ο πρώτος είναι ο υπουργός της λίστας και της ληστείας του δημόσιου χρήματος Στέλιος Πέτσας και ο δεύτερος ο Μιχάλης Διαμαντής, ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων Opinion Poll.

Εξέτασαν δηλαδή στην επιτροπή αν υπήρξαν παρανομίες, αλλά οι αθώοι κατηγορούμενοι ούτε κλήθηκαν ούτε αισθάνθηκαν την ανάγκη οι ίδιοι να δώσουν εξηγήσεις. Η μόνη παραχώρηση που έκανε η επιτροπή ήταν να καλέσει τον διευθυντή της Opinion Poll Ζαχαρία Ζούπη.

Ο άγνωστος για τους πολλούς Ζαχαρίας Ζούπης υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ, όπως και ο έτερος δημοσκόπος Ντίνος Ρουτζούνης (του οποίου υπήρξε υπάλληλος στην ΚΑΠΑ Research) αλλά και ο νυν υπουργός της Τάξης και της Παράταξης Τάκης Θεοδιυρικάκος. Τον δεύτερο μάλιστα ο κ. Ζούπης τον ακολούθησε στην πολιτική του διαδρομή από την επανάσταση ως τη σημιτική εκσυγχρονιστική ανάσταση και απ’ ό,τι φαίνεται και στην επαγγελματική ανάταση δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην επιτροπή ο κ. Ζούπης δεν είχε να πει και πολλά για τα πλείστα που αποκαλύφθηκαν, αφού ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

19 Δεκεμβρίου 2021 στις 4:18 μ.μ.

Ρε παιδια , τελικα το "K""K""E" και η "Κ""Ν""Ε" εχουν καταντησει η Μεγαλη Σχολη στελεχων για την δεξια και το μαφιοζικο συστημα που διαφεντευει αυτον τον τοπο εδω και 40 χρονια. Μεγαλοδημοσιοκαφροι των μεγαλων καναλιων και εφημεριδων, συμβουλοι ιππουργων και πρωτιππουργων, τσιρακια μαφιοζων τραπεζιτων και ναρκεμπορων. Συγχρονοι "γενιτσαροι", οχι του γενους οπως τοτε, αλλά το ιδιο πωρωμενοι και επικινδυνοι εχθροι της κοινωνιας και του λαου. Υπαρχουν εξηγησεις για το φαινομενο αυτης της..."αφαιμαξης"; Μαλλον αρκετες, αν και για μενα ειναι εγγενης(συγγενης, ο ιατρικος ορος)παθογενεια της αριστερας και του ιδιου του κωματος. Θα ηθελα να δω απαντησεις και παραδειγματα απο ολη την ιστορικη διαδρομη των τελευταιων 45 ετων και απο εσας και απο τους φιλους του blog.

20 Δεκεμβρίου 2021 στις 1:53 π.μ.

Ναι, είναι να απορεις.Η μεγάλη των γενιτσάρων σχολή

20 Δεκεμβρίου 2021 στις 2:23 π.μ.

#john
Όπως τα λες. Στο ΚΚΕ μαθαίνουν τα επιχειρηματικά κόλπα και τις ίντριγκες και μετά βγαίνουν στην ελεύθερη αγορά και τα εφαρμόζουν. Ως κομμουνιστές γίνονται ανάρπαστοι, και τους ψηφίζουν ακόμη και οι "δεξιοί" χαχαχαχαχα και μετά γυρίζουν στο ΚΚΕ. Και μετά να αλλάξεις τη δόση στα χάπια και το τσιγάρο να γυρίζει όχι όλο μόνος σου χαχαχαχαχα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger