Home » , » Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου

Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 | 6:55 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Αγανάκτησαν πολλοί στο Βόλο με τον Μπέο, που έφερε τη Βίσση για να εγκαινιάσει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο και μετά μετέτρεψε σε σκυλάδικο το εκθεσιακό κέντρο του δήμου, όπου οργάνωσε πριβέ «κατάνυξη» με την ίδια τραγουδίστρια και καλεσμένους μόνο «δικούς του».

Ο Μπέος απάντησε με μια επιστολή στο γνωστό ύφος: «Ο σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας και στον πόνο των οικείων τους είναι δεδομένος. Οπως δεδομένη οφείλουμε να είναι και η ενσυναίσθηση, (όρος που τόσο χαριτωμένα χρησιμοποιούν τα «όλα μαζί καρτούνς») και για τις εκατοντάδες και χιλιάδες των συμπολιτών μας που πρέπει να συνεχίσουν και να επιβιώσουν μέσα σε μια εξαιρετικά δεινή οικονομική κατάσταση και που χρειάζονται τη στήριξή μας»! Απάντησε και στα «παράπονα και τις “λιγούρικες” αναφορές για τη δεξίωση που κατ’ έθιμον διοργανώνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος για τους συνεργάτες, εντός και εκτός Δήμου, και τα στελέχη της παράταξής του, (ότι) τόσο αυτή, όσο και οι συνεχείς προσφορές του σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες, καλύπτονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δικά του χρήματα (όσο και αν τους ακούγεται πρωτόγνωρο…)». Στο τέλος προκάλεσε όσους τον κατήγγειλαν: «Αν, λοιπόν, τόσο πολύ επιθυμούν να μετέχουν ας του ζητήσουν να τους καλέσει. Είναι βέβαιο ότι θα το αποδεχθεί, αφού θα αποτελέσουν μια ευχάριστη και γραφική νότα στην όλη εκδήλωση. Μέχρι και πουρμπουάρ, που ως φαίνεται επίσης λιγουρεύονται, θα τους δώσει».

Το θέμα δεν είναι τι κάνει, τι λέει και τι γράφει ο Μπέος. Το θέμα είναι πως αυτός ο «επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων» κάνει δεύτερη δημαρχιακή θητεία στο Βόλο, έχοντας εκλεγεί τη δεύτερη φορά από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 57,31%. Οπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει κοινωνικό πρόβλημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger