Home » , , » Στηρίζουμε την αγωνιστική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας από Πάτρα – Αθήνα

Στηρίζουμε την αγωνιστική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας από Πάτρα – Αθήνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 | 7:26 μ.μ.

Από την ΠΕΝΕΝ λάβαμε και παραθέτουμε:

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ χαιρετίζει την απόφαση της δημοτικής αρχής της Πάτρας για την πραγματοποίηση μηχανοκίνητης πορείας από Πάτρα για Αθήνα το Σάββατο 29 Γενάρη 2022.

Η αγωνιστική αυτή πρωτοβουλία συνιστά μια ακόμη σημαντική συμβολή στην προσπάθεια του αγωνιστικού κινήματος να αναδείξει λαϊκά - κοινωνικά – εργατικά και τοπικά προβλήματα που μαστίζουν και τον λαό της περιοχής.

Να μην συνηθίσουμε την καθημερινή εκατόμβη των δεκάδων νεκρών που χάνονται εξαιτίας της κρατικής υποχρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Να αποκρούσουμε το άθλιο επικοινωνιακό και επικίνδυνο εφεύρημα της ατομικής ευθύνης που αναπαράγει η κυβερνητική προπαγάνδα για να καλύψει τόσο την δική της αποτυχία αλλά και τις εγκληματικές της ευθύνες στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Να απαιτήσουμε την λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας της υγείας του λαού, την πρόσληψη μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Την λήψη μέτρων ενάντια στην αισχροκέρδεια, να μπει φραγμός στις καθημερινές ανατιμήσεις σε λαϊκά αγαθά, στην ενέργεια, σε υπηρεσίες που καταβροχθίζουν το λαϊκό και εργατικό εισόδημα.

Λέμε όχι στην περιθωριοποίηση και απαξίωση χιλιάδων ανέργων και στην κυβερνητική «συνταγή» της ανακύκλωσης των ανέργων, των προγραμμάτων φτώχειας, των επιδομάτων εξαθλίωσης και της «κοινωφελούς εργασίας»!

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του δήμου Πάτρας και του Πατραϊκού λαού για την ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησής του και την κάλυψη όλων των αναγκών σε υπηρεσίες, δομές που έχει αυτός την ευθύνη.  

Ο αγώνας του Πατραϊκού λαού είναι αγώνας που μας αφορά όλους.

Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν και αυτά το παρόν στο Σύνταγμα στις 29/1/2022 στις 11.30 το μεσημέρι.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger