Home » , » Ράδιο μπότα (χουντικού)

Ράδιο μπότα (χουντικού)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 | 9:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μα και βέβαια θα έχουμε τελειώσει ως την Άνοιξη με την πανδημία. Μάη αρχίζουν να έρχονται τα κορόιδα οι τουρίστες σε covid free χώρα χωρίς το free. Από Ελευθερία μόνο Αρβανιτάκη, κι αυτή να την ακούς σιγανά στο σπίτι σου. Ακούς μουσική και χορεύεις; Μέσα τρομοκράτη!

Η ιστορία της Ο είναι λιγάκι τσόντα. Το ίδιο και η μετάλλαξη όμικρον αφού μας λένε πως είναι τσόντα κορωνοϊού. Πήγαν να μας τρομοκρατήσουν αλλά όταν ζητήσαμε δωρεάν τεστ και ΜΕΘ τρομοκρατήθηκαν οι ίδιοι και το γύρισαν στο τσάμικο. Οι διασωληνωμένοι έχουν όλοι Δέλτα.

Να πούμε πως λένε τις κουταμάρες τους διάφοροι γιατροί. Ρε κομπογιαννίτες, αφού νοσούν και οι εμβολιασμένοι από όμικρον δεν πιάνει το εμβόλιο. Ισχύει και το αντίστροφο. Αν κολλήσεις όμικρον δε πα να πει πως καθάρισες με όλες τις προηγούμενες μεταλλάξεις. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Σας θυμίζω το εξής:

«Μία 38χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ταξίδεψε στη Βόρεια Ιταλία το προηγούμενο διάστημα είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Η γυναίκα, πλην των συμπτωμάτων που παρουσίασε και που είναι όμοια μ' αυτά της εποχικής γρίπης, είναι καλά στην υγεία της και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές, ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας»

«Το πρώτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού» έλεγε ο «καταλληλότερος υπουργός υγείας» σύμφωνα με τα παραμύθια των γκάλοπ. Η 38χρονη και ακόμα νεότεροι επίσης δεν έχουν γενικά προβλήματα. Πόσοι όμως πέθαναν;

Δεν τα λέω ούτε για να τρομάξω, αυτό το κάνει η κυβέρνηση όταν θέλει να εμβολιαστούν τα παιδιά, ή να περάσει χουντικά μέτρα, ούτε να καθησυχάσω. Κι αυτό επίσης το κάνει η κυβέρνηση όταν θέλει να κάνει προπαγάνδα πως τάχα τα κατάφερε, ή όταν είναι να έρθουν τουρίστες.

Η κατάσταση απαιτεί αυτό που δεν υπάρχει στη συμμορία της ΝΔ. Σοβαρότητα, λογική, υπευθυνότητα, αγάπη για το συνάνθρωπο. Ας πούμε πως εξαφανίζεται ο ιός σήμερα. Υπάρχουν άλλες ασθένειες. Οι άνθρωποι στα νοσοκομεία δεν έχουν σχεδόν τίποτα. Κυρίως λείπουν οι γιατροί. Οι θάνατοι και τα κρούσματα αυξήθηκαν τρομερά μόλις οι φασίστες απέλυσαν τους υγειονομικούς γιατί δεν εμβολιάστηκαν!

Όμως επιμένουν σε μέτρα που όχι μόνο δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά βοηθούν τον ιό να εξαπλωθεί. Πχ 123.000 παιδιά κόλλησαν κορονοϊό στα σχολεία από τότε που άνοιξαν. Εδώ να πω πως δεν θέλω νέα φυλακή. Γιατί δεν έχει νόημα να πάνε τα παιδιά με τις ίδιες επικίνδυνες συνθήκες μια ή δυο βδομάδες αργότερα. Αν κάτσουν μέσα, να είναι μόνο για να κτιστούν νέα σχολεία. Με αυτούς τους πλιατσικολόγους όμως δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν νέες αίθουσες. Μη σας πω θα κατεδαφίσουν και κάμποσα σχολεία.

Να γίνει καραντίνα γιατί; Να έχουμε περισσότερα πρόστιμα, διώξεις, ψέματα και νέα χειρότερη λεηλασία; Τα έφαγαν τα χρήματα για τη Υγεία και σε αυτό δε φταίνε οι ανεμβολίαστοι που άδικα τους κατηγορούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger