Home » , » Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανικαρκίας

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανικαρκίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 | 9:42 μ.μ.


Πηγή: Ολγα Κάου - f/n

  ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ 

                                  (Σαίξπηρ- Άμλετ) 

Ο ξυλοδαρμός, προφανώς και δεν αποτελεί ποτέ λύση, αλλά  κάπου είναι αναμενόμενα και αυτά τα φαινόμενα, όταν υπάρχει η απόλυτη και προκλητικότατη ατιμωρησία.

Πραγματική Βία και πολύ χειρότερη από τον ξυλοδαρμό, είναι οι βρωμερές πράξεις του πανεπιστημιακού καθηγητή Αναστάσιου Δράκου και η κάλυψή τους από τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και από στελέχη του Μαξίμου.

Ο Αν. Δράκος, με γερές πλάτες μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχει παραμείνει ακλόνητος στη θέση του, διδάσκει ανενόχλητος (μέχρι χτες που "τις έφαγε") και επιπλέον προωθείται και για Πρόεδρος της Σχολής μιας και χαίρει της εύνοιας του πρύτανη, 

Aν και από το 2018 είναι κατηγορούμενος για υπόθεση απάτης και τοκογλυφίας, αλλά και για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων και παιδεραστία (με θύματα μικρά αγοράκια στη Ρουμανία που «ενοικίαζε» για προσωπική του ικανοποίηση, με πολύ πιο χαμηλή τιμή από ότι στην Ελλάδα, όπως κυνικά φέρεται να έχει δηλώσει…).

Στενοί και γνωστοί είναι εξάλλου και οι δεσμοί του με τον γνωστό Νίκο Γεωργιάδη, που είναι στέλεχος της ΝΔ και εμπλεκόμενος επίσης σε δικαστική υπόθεση παιδεραστίας…

Προκλητικότατες, αν μη τι άλλο, είναι μέσα σε όλο αυτό το κλίμα οι βαρύγδουπες δηλώσεις του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ για την «αναγκαιότητα ύπαρξης της  Πανεπιστημιακής Αστυνομίας»  όταν ο ίδιος καλύπτει και δείχνει φανερά την εύνοιά του σε τέτοιους τύπους που κυκλοφορούν μέσα στα Πανεπιστήμια με κύρος και εντελώς ανενόχλητοι. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger