Home » , » Στα Γκούτσι τους!

Στα Γκούτσι τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 | 8:00 π.μ.

Πηγή: Θανάσης Καρτερός - "Αυγή"

Μια αναφορά σήψης. μια decadence στη γλώσσα του Βολτέρου και όσων διαμένουν κοντά στο απίτι του. μια μολυσματική ανηθικότητα. είναι το εποικοδόμημα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Στη βάση απευθείας αναθέσεις, στο εποικοδόμημα ο γνωστός σκηνοθέτης. Στη βάση η λοβιτούρα της Novartis, στο εποικοδόμημα ο καταδικασμένος για βιασμούς ανηλίκων φίλος του Μητσοτάκη. στη δίκη του οποίου απέστειλε ομάδα στήριξης. Στη βάση οι λίστες Πέτσα, στο εποικοδόμημα η πολυμελής φρουρά του Φουρθιώτη.

Στη βάση το Εισόδημα, στο εποικοδόμημα τα Σόδομα. Κάπως έτσι πάει.

Με την ατμόσφαιρα που καλλιεργούν λίγο η στοργική στάση της αστυνομίας άμα ανήκεις στους χορηγούς, λίγο η τυφλή, πολύ τυφλή όμως σε κάποιες περιπτώσεις. Δικαιοσύνη, λίγο τα μπουκωμένα ΜΜΕ, λογικό είναι να ευδοκιμούν στον κήπο του καθεστώτος όλα τα άνθη του Κακού. Με τους βιασμούς και τις γυναικοκτονίες να είναι στην ημερήσια διάταξη και το οργανωμένο έγκλημα σε πλήρη ανάταξη. Και με δραματικές λεπτομέρειες δραματικών συμβάντων να ρίχνουν καθημερινά βαριά τη σκιά τους οτην κοινωνία.

Την ίδια κοινωνία στην οποία ο αρχιτρίκλινος της σήψης υποσχέθηκε ασφάλεια!

Υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό; Υπάχει, δυστυχώς. Είναι τα γαβ-γαβ του Άδωνι για την παρτούζα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Είναι το ιλαρό ξεκατίνιασμα του Φουρθιώτη για τη δίωξη Βαξεβάνη. Είναι ο Φρουζής -ο Φρουζής!!!!-. που βγήκε στα κεραμίδια να προαναγγείλει της φυλακής τα σίδερα για τον Βαξεβάνη. Είναι ο ανοικονόμητος που καταγγέλλει εν μέσω θυέλλης για τις διώξεις δημοσιογράφων τον Τσίπρα για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη Είναι το θράσος μιας κάστας που δεν λογαριάζει κανέναν και δεν έχει πρόβλημα -το αντίθετο μάλιστα- να μας το κολλάει στα μούτρα. Σας έχω γραμμένους στα Γκότσι μου!

Βιαστές, υπέρκομψες. τηλεπερσόνες. λαθρέμποροι και πολικοί προστάτες. ένα καθεστωτικό συνονθύλευμα που... γραμμή και δέρνει. Σιγά μην τους γλίτωνε η αλήθεια Λάσπη και διώξεις είναι τα όπλα στην κατρακύλα τους. Η δημοσιογραφική έρευνα έγκλημα, οι διώκτες σκανδάλων σκευωροί, τα ικριώματα Δικαιοσύνη. Για να φτάσουμε στη μαύρη κωμωδία να συκοφαντεί δημοσίως η Ν,Δ. ακόμα και τον δικηγόρο του Τσίπρα στην υπόθεση της συκοφαντικής του δυσφήμησης ως επιεική προς τους βιαστές! Μαντζουράνας στο κατώφλι η υπόθεση δηλαδή Όμως. κύριε Μητσοτάκη. όσα τέτοια κι αν διακηρύξετε. δεν...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger