Home » , , » Κάτι τέτοιους τύπους στην επαρχία τους χαρακτηρίζουν .. τομάρια.

Κάτι τέτοιους τύπους στην επαρχία τους χαρακτηρίζουν .. τομάρια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 | 9:05 μ.μ.

Είναι εντελώς στον κόσμο τους οι εξουσιαστές. Μας έχουν γράψει κανονικά στα μέζεα τους, Δεν τους απασχολεί καθόλου που καθημερινά, εξ' αιτίας και των επιλογών τους, βυθίζονται δεκάδες οικογένειες στον θρήνο, αλλά προτεραιότητα γι' αυτούς είναι να μας γνωστοποιήσουν πόσο ευτυχισμένοι είναι. 

Το να ανεβάζει όμως αυτή την στιγμή αυτή την φωτογραφία στο διαδίκτυο ο πιο αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μόνο σαν πρόκληση μπορεί να την θεωρήσουμε. Τέτοια αναλγησία -δεν ξέρουμε ποια άλλη λέξη να χρησιμοποιήσουμε- μας αφήνει άφωνους. 

Τις τελευταίες 24ώρες είχαμε 110 νέους νεκρούς.(Οχι 106 που ανακοινώνει επισήμως ο ΕΟΔΥ. Κι αυτό γιατί τουλάχιστον αριθμητική δημοτικού ξέρουμε. Χτες στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ έγραφε ότι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων απ' την αρχή της πανδημίας ήταν 22087 και σήμερα μας γράφει ότι είναι 20197. Με μια απλή αφαίρεση προκύπτει ότι ο αριθμός των νέων θανάτων είναι 110). Την ίδια στιγμή  οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωνένοι είναι 673 και αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό. 

Δεν θα επαναλάβουμε τις εγκληματικές ευθύνες που το ΕΣΥ, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρευσής του, με το υγειονομικό προσωπικό να είναι στα όρια του. Θα επαναλάβουμε όμως την προτροπή μας για συμμετοχή στα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινωθεί το Σάββατο για να πιεστεί η κυβέρνηση και να πάρει αποφασιστικά μέτρα για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.

Πάντως ακόμα δεν μπορεί να διανοηθούμε πόσο εξουσιαστικό παχύδερμο είναι ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος την ώρα που καθημερινά εκατοντάδες λαϊκά νοικοκυριά βιώνουν την οδύνη, χάνοντας δικούς τους ανθρώπους και με ευθύνη του υπουργού Υγείας. αυτός να μας γνωστοποιεί πόσο ευτυχισμένο οικογενειακό βίο διεξάγει. Κάτι τέτοιους τύπους στην επαρχία τους χαρακτηρίζουν .. τομάρια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger