Home » , » Γιατί γελάτε κύριοι;

Γιατί γελάτε κύριοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 | 8:22 μ.μ.


Δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα άρθρο το οποίο να προβλέπει βαριές ποινές γι΄ αυτούς που αποφέρουν κατάφορα πλήγματα στην νοημοσύνη μας;   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Ιανουαρίου 2022 στις 9:18 μ.μ.

Άλφα τρολλιά.
Παραμύθι στον άλφα που ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης, που γίνεται η μεγαλύτερη εξαπάτηση και κοροϊδία που έγινε ως τώρα από ΑΡΔ.
Πανικόβλητα τα πιόνια των ΜΜΕ τρέχουν να καλύψουν το Μητσοτάκη. Ο κόσμος τον βρίζει συνέχεια όμως σύμφωνα με τα χυδαία ψέματά τους είμαστε ευχαριστημένοι!
Τόσο πολύ που μας αξίζει το πρόστιμο, που θέλει να μας βάλει η Παπακώστα, μας αξίζει να παγώσουμε, να πεθάνουμε από το κρύο!
Αυτό μας λένε κατάμουτρα και χωρίς ντροπή. Η γαλάζια εγκληματική οργάνωση όχι μόνο δεν πέφτει, αλλά ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κοροϊδεύει.
Πρώτη και με διαφορά. Δε φταίει η κυβέρνηση, η Κατεχάκη δεν ανήκει στο Ελληνικό κράτος! Να κάνουμε τότε μια συγκέντρωση να τη ζητήσουμε πίσω. Που ανήκει; Σε εξωγήινους; Στη χαμένη Ατλαντίδα;
Μητσοτάκη, αντάλλαξες την Κατεχάκη με τα φωτάκια του δήμου της Αθήνας;
Φυσικά και λένε ψέματα. Οι πετσωμένοι αυτά θα πουν. Κι ακόμα χειρότερα. Θα βγάλουν δεύτερη την τσόντα στα γκάλοπ. Το έχουν προγραμματίσει πριν τις εκλογές στο πεθαμένο ΚΙΝΑΛ. Το είχαμε πει. Βέβαια αληθινές εκλογές δεν τολμάνε να κάνουν, γιατί ξέρουν τι έρχεται.
Η αγανάκτηση του κόσμου δεν μπορεί να κρυφτεί από τους πουλημένους, από τους βόθρους των Μέσων - Μαζικής – Εξαπάτησης. Μητσοτάκη, αν σου βαστάει κάνε εκλογές, να βγεις τρίτος. Μετά το ΚΚΕ. Να δούμε και τι θα πάρει η τσόντα. Που να τολμήσει;
Πέθαναν από το κρύο, από την πανδημία, αλλά γουστάρουμε να μας σκοτώνουν! Να δείτε που θα ζητήσει αποζημίωση η εταιρεία του Μπόμπολα και κάθε Μπόμπολα από εμάς. Γιατί όχι; Αφού ψηφίσαμε Μητσοτάκη, μας περνάν για εντελώς ηλίθιους.
Σε βιάζουν; Εσύ φταις που δεν τους έκαστες! Σε κλέβουν; Καλά σε κάνουν! Γι αυτό τους ψήφισες. Σε σκοτώνουν; Πάλι εσύ φταις!
Τι να φταίει η Βουλή
τι να φταιν οι εκπρόσωποι
που ναι όλοι διπρόσωποι βρε;
Εσύ φταις!
Κι επειδή φταις, μαλάκα νεοδημοκράτη, καλά κάνεις και κρύβεσαι στην τρύπα σου, γιατί έτσι και σε βρουν τα θύματα, θα πέσει φάπα, πολύ φάπα.
Στο διάολο από ’κει καθάρματα, που θα μας δουλέψετε κι από πάνω…

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger