Home » , » Τα εγκληματικά λάθη της ΝΔ όσον αφορά τους εμβολιασμούς.

Τα εγκληματικά λάθη της ΝΔ όσον αφορά τους εμβολιασμούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 | 9:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πάνω από ένα Μάτι οι νεκροί του χθεσινού 24ωρου- 110 φτάσαμε τους 22.197 θανάτους. Τα συνολικά κρούσματα είναι 1.703.396 ή το 16% περίπου του πληθυσμού. Με 7.180.030 ολοκληρωμένους εμβολιασμούς πάνω από 67% του πληθυσμού, έχουμε περάσει θεωρητικά το ποσοστό 70% που θεωρείται ανοσία της αγέλης, αφού 16+67=83.

Δεν πρέπει όμως να μας εξηγήσουν γιατί όχι μόνο δεν μειώνονται κρούσματα και νεκροί αλλά αντιθέτως αυξάνονται από πέρυσι που δεν κάναμε εμβόλια; Αυτή είναι μια βασική ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί. Γιατί σε ένα χρόνο είχαμε 16.000 νεκρούς ενώ μέχρι να έρθουν τα εμβόλια είχαμε κάτω από 5.000; Γιατί συνεχίζεται αυτός ο Αρμαγεδδών;

Ο κύριος λόγος είναι η απαξίωση και υποβάθμιση του ΕΣΥ. Αυτό δεν είναι λάθος της ΝΔ, είναι εγκληματική πολιτική. Το διώξιμο των ανεμβολίαστων ιατρών και νοσηλευτών πχ μας στοίχησε χιλιάδες ζωές που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, αν υπήρχε προσωπικό. Υπάρχουν ένα σωρό κολλητικές αρρώστιες και οι γιατροί ξέρουν να προφυλάγονται φτάνει να υπάρχουν δυο προϋποθέσεις: Η μια να έχουν το υλικό που πρέπει. Η άλλη να μην λιποθυμούν από την κούραση, που μοιραία οδηγεί σε λάθη. Η κυβέρνηση πήρε μπάτσους, όχι γιατρούς, πήρε περιπολικά όχι ΜΕΘ. Πήρε αεροπλάνα δεν έχτισε νοσοκομεία, αντίθετα έκλεισε!

Αλλά και στην επικοινωνιακή διαχείριση της Πανδημίας έδωσε επιχειρήματα στους οπαδούς συνομωσίας και αύξησε την καχυποψία. Με τη λίστα Πέστα χαρτζιλίκωσε δικά της ΜΜΕ για να κάνουν προπαγάνδα. Θα μπορούσε τόσο η διαφήμιση για την πρόληψη του κορωνοϊού, όσο και το «μένουμε σπίτι» να μη στοίχιζαν ευρώ στο φορολογούμενο. Αντίθετα έγινε πλιάτσικο. Η λεηλασία και τα σκάνδαλα μείωσαν την αξιοπιστία, αφού ο ανέντιμος, ο απατεώνας είναι αναξιόπιστος.

Τα αντιφατικά, παράλογα, φασιστικά μέτρα, όπως αυτό της απαγόρευσης της μουσικής και της ώρας όχι μόνο δεν έφεραν αποτέλεσμα - όπως ήταν φυσικό - αλλά βοήθησαν στην εξάπλωση του ιού. Το καλοκαίρι πχ με τους τουρίστες χωρίς έλεγχο, δεν κολλάει, όπως στις αίθουσες κλουβιά που πρέπει να αρρωστήσουν τα περισσότερα παιδιά! Εγκληματικό. Αυτός ο κυνισμός έκανε τον κόσμο να πιστέψει πως λένε μπούρδες σε όλα, άρα και τα εμβόλια. Είναι η ίδια η ΝΔ που λέει πως δε χρειάζεται να είναι εμβολιασμένος ο μπάτσος, που έρχεται σε επαφή κάθε μέρα με αγνώστους, αλλά πρέπει να είναι ο παππούς που έχει κάνει το σπίτι του φυλακή! Τα πρόστιμα δείχνουν καθαρά εκδικητικότητα κι όχι προστασία της Υγείας. Υπενθυμίζουμε πως τα 100 ευρώ θα λείψουν από φαί και φάρμακα των χαμηλοσυνταξιούχων. Είναι ουσιαστικά ναζιστικό μέτρο.

Εκεί όμως που έγινε το μεγαλύτερο λάθος ή έγκλημα ήταν στο λιβάνισμα των καθαρμάτων της ΝΔ. Η κυβέρνηση προσπάθησε να καπελώσει τους εμβολιασμούς. Εδώ πρέπει να πούμε, πως για ένα κράτος είναι αυτονόητο να παρέχει στους πολίτες δωρεάν εμβόλια. Ούτε τα κατασκεύασε ο δικτάτορας, ούτε χάρη μας έκανε. Επίσης το ίδιο κράτος πρέπει να έχει και δωρεάν φάρμακα προς όλους, δωρεάν τεστ, πράγμα που δεν το κάνει. Χωρίς τα μονοκλωνικά, τις ΜΕΘ και τους γιατρούς δολοφονηθήκαν ουσιαστικά χιλιάδες!

Αντίθετα δίνουν έμφαση μόνο στα εμβόλια, τα οποία μοιραία κάποτε δε θα πιάνουν τις νέες μεταλλάξεις. Αν βάλουμε και τις απίστευτες ανοησίες πχ για σμίκρυνση πέους από ένα ιό που προσβάλει πνεύμονες, καταλαβαίνουμε γιατί σχεδόν όλοι πιστεύουν πως στη ΝΔ είναι εντελώς αναξιόπιστοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger