Home » , , » Αμερικάνικη νίλα

Αμερικάνικη νίλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 | 7:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 20 Γενάρη 2021 που ανέλαβε το ζόμπι του Λευκού Οίκου, ο Biden, οι ΗΠΑ τα είχαν κάνει σκατά με τον ανισσόροπο Τραμπ, όσον αφορά τον κορονοϊό. Είχαν 435.092 νεκρούς! Σε λιγότερο χρόνο όμως το ζόμπι κατάφερε να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Χθες μέτραγαν 874.321 νεκρούς δηλαδή 439.229 ξεπερνώντας και τον Τραμπάκουλα παρά τα μέτρα και τους εμβολιασμούς! Ολοφάνερα το ζόμπι απέτυχε, ή πέτυχε αναλόγως, αν σκοπός του ήταν να σκοτώσει μαζικά Αμερικάνους. Στο Β’ Παγκόσμιο είχαν 407.000 νεκρούς σε 4 χρόνια.

Φήμες από τις ΗΠΑ λένε πως για να καλύψει αυτή την τεράστια καταστροφή, αυτή τη νίλα, εξετάζει διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να κηρύξει αυθαίρετα τη λήξη της πανδημίας με το σταματήσει να μετρά νεκρούς! Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να γίνει με σχεδόν 2.500 νεκρούς την ημέρα. Αν όμως γίνει στις ΗΠΑ, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.

Σε μας θα λήξει η επιδημία ως το Μάη για το γνωστό λόγο, τον Τουρισμό. Θα σταματήσουν τα τεστ, θα μειωθούν έτσι πλασματικά τα κρούσματα, τα ΜΜΕ θα βρουν σανό να ταΐσουν το πόπολο, ώστε να μην ασχολείται με τα χάλια στα νοσοκομεία, κι εμείς θα βγούμε να σερβίρουμε τα τουριστάκια τα άρρωστα. Κατά το Σεπτέμβρη ίσως γίνουν εκλογές πριν ξεσπάσει το νέο κύμα. Αλλά κι αν δεν γίνουν, έτσι κι αλλιώς το 2022 είναι προεκλογικό έτος.

Λόγω των νέων χαπιών και του ότι έχουν κολλήσει σχεδόν όλοι, η μεγαλύτερη πληγή, ο Κούλης θα πει πάλι νικήσαμε τον ιό! Μετά τις εκλογές θα έχουμε νέο Μνημόνιο, καθώς οι τοκογλύφοι έχουν λυσσάξει. Ήδη έχουν περάσει αρκετούς νόμους που επιτρέπουν τη νέα λεηλασία.

Αν είχαμε μυαλό, θα Επαναστατούσαμε και θα στέλναμε όλα τα καθίκια φυλακή ή καλύτερα στην πλησιέστερη Πηγάδα. Μετά όμως από 70 δόσεις θα τραγουδάμε

«Αχ φέρτε δόση να πρεζάρω και εμβόλιο να φουμάρω».

Άντε ρε σωθήκαμε πάλι! Θα εξαφανιστούμε σωσμένοι. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger