Home » , » Τρολλάροντας τα τρολλ όσον αφορά τα τροχαία.

Τρολλάροντας τα τρολλ όσον αφορά τα τροχαία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 | 11:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Για πολλά χρόνια πίστευα πως έφταιγα εγώ, που στούκαρα το αμάξι μου πάνω σ’ ένα δέντρο, το οποίο πήγε το άτιμο και φύτρωσε «εντελώς ξαφνικά». Ευτυχώς η βλακεία μου δεν ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να μη φοράω ζώνη. Ευτυχώς πάλι που οδηγούσα παλιό μεταχειρισμένο, κι όχι πολυτελές ολοκαίνουριο, οπότε δεν έπιανε μεγάλη τελική ταχύτητα. Αλλιώς τώρα θα συζητούσα με το Τζιμάκο και τον Αριστοφάνη για τα όρια της σάτιρας.

Έρχεται όμως τώρα ο εθνικός μας μοντελοπνίχτης και λέει πως φταίνε οι πρώην για τα τροχαία! Κούγια, αγάπη μου, για τις κουταμάρες που κάνουμε στην οδήγηση, δε φταίνε οι πρώην, οι νυν ή οι επόμενες. Εκτός, αν την ώρα που οδηγούμε, μας παίρνουν πίπα, οπότε σ’ αυτή την περίπτωση είναι συνυπεύθυνες. Μην κάνετε σεξ την ώρα που οδηγείτε. Θα σας βγει ξινό. Η μόνη που φταίει λοιπόν είναι «η χείρα με τα πέντε ορφανά», το ξεροκέφαλό μας δηλαδή, κι όσο δεν το παραδεχόμαστε, τόσο συνεχίζουμε τα λάθη μας, μέχρι να φάμε το κεφάλι μας.

Πρέπει σώνει και καλά να λυπηθούμε για ένα κάγκουρα. Ως πρώην κάγκουρας, που όταν έπιανα τιμόνι πίστευα πως ήμουν κι ο πρώτος ραλίστας – τρομάρα μου, λέω στους ΑΡΔ, πως ο κόσμος δικαίως έχει αγανακτήσει. Ένας πλούσιος πήγε κι έπεσε με το πανάκριβο αμάξι του, που μόλις είχε αγοράσει, πάνω σ’ ένα δέντρο. Ήταν αδερφός μιας θεόφτωχης με 0,1 ευρώ εισόδημα. Να δώσουν τώρα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στη βουλευτή της ΝΔ. Να κάνουμε κι έρανο, να την ενισχύσουμε!

Αλλά, ΑΡΔ μου, υπάρχουν αθώα παιδιά που πνίγηκαν στο Αιγαίο και δεν το είπατε καν. Υπάρχουν εργαζόμενοι, που έπαθαν εργατικά δυστυχήματα για τα οποία δεν έφταιγαν αυτοί αλλά τα πλούσια αφεντικά με τα πολυτελή αμάξια. Αυτά τα ξέρει ο κόσμος, γι’ αυτό και είναι εξοργισμένος. Κόφτε τα κροκοδείλια δάκρυα.

«Φοβερό ρε φίλε, οδηγάς μηχανή, πέφτουν πάνω σου κ σε σκοτώνουν, εξαφανίζουν τον οδηγό, εξαφανίζουν τα βίντεο, τελευταίο θέμα στις ειδήσεις. Οδηγάς Φεράρι, πρώτο θέμα σε όλα τα πρωινάδικα συνεντεύξεις φίλων κ βίντεο από κρυφές κάμερες, όλα στο φως αρκεί να έχεις λεφτά».

Ξέρω πως οι ΑΡΔ θέλουν να γλείψουν την βουλευτή της ΝΔ. Όπως και να ξεπλύνουν τη χαζομάρα του οδηγού. Δεν έχω σκοπό να πω κακό για το νεκρό, απλά λέω την αλήθεια. Πως, όταν πας και πέφτεις πάνω στο δέντρο (όπως έκανα κι εγώ πριν πολλά χρόνια), δε φταίει το δέντρο. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Κι όταν το αμάξι είναι καινούριο, ούτε το αμάξι. Από δικαιολογίες λέμε ένα σωρό, η αλήθεια όμως πονάει. Δεν είσαι ο Σένα, ούτε εσύ, ούτε εγώ, που κι ο κορυφαίος, ο πιο ταλαντούχος οδηγός, σκοτώθηκε σε δυστύχημα. Μόλις ξεπεράσεις ένα όριο ταχύτητας, δεν κάνει τίποτε ούτε η ζώνη, ούτε το κράνος. Μάθετε Φυσική, τρολλάκια. Όσο μεγαλύτερη η ταχύτητα, τόσο πιο σφοδρή η σύγκρουση. Μια σφαίρα πχ έχει μικρή μάζα έχει όμως μεγάλη ταχύτητα και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Την ίδια σφαίρα, αν τη ρίξουμε με το χέρι, δε θα σκοτώσει.

Σταματήστε να προκαλείτε τη λογική μας. Ο κόσμος έχει νευριάσει με το δίκιο του. Ο θάνατος είναι υπέρ της αξιοκρατίας, έχει συγκεκριμένα κριτήρια. Δεν είναι σαν την Τροχαία που κάνει γαργάρα πχ τις κόντρες των πλουσιόπαιδων, ενώ τη στήνει έξω από τους καταυλισμούς των Ρομά. Άντε γεια λοιπόν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger