Home » , » Το σίγουρο είναι πως πεθαίνουν άνθρωποι. Στρατιώτες και άμαχοι.

Το σίγουρο είναι πως πεθαίνουν άνθρωποι. Στρατιώτες και άμαχοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν είχαν ακόμα κομουνισμό δεν θα είχαν καμία επίπτωση από τις οικονομικές κυρώσεις. Μάλιστα αν είχαν κομμουνισμό, δεν θα είχαν καν πόλεμο. Οι λαοί ήταν αγαπημένοι, ενωμένοι. Οι πόλεμοι γίνονται από την άρχουσα τάξη για να αποπροσανατολίσουν και για συγκεκριμένα συμφέροντα.

Είχαν προβλήματα όλοι αυτοί με την πανδημία. Δεν ενίσχυσαν τα Νοσοκομεία τους και πέθαναν εκατομμύρια. Ακόμα χειρότερα πληγεί η οικονομία. Όχι των ολιγαρχών, αλλά της πλειοψηφίας.

Αυτά που έγιναν στη μπανανία μας, έγιναν σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Ουκρανία… Χρειάζονταν λοιπόν κάτι να συσπειρώσει, να τραβήξει την προσοχή. Κι ένας πόλεμος είναι η συνηθισμένη συνταγή. Όχι πως δεν υπάρχουν άλλοι οικονομικοί (πάντα) λόγοι.

Από την Ουκρανία πχ περνούν ένα σωρό αγωγοί της Ρωσίας προς την Ευρώπη. Αγωγοί που όχι μόνο δεν έκλεισαν, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά που στέλνουν περισσότερο αέριο στους «εχθρούς» Ευρωπαίους, αφού παρήγγειλαν περισσότερο από αυτούς που θέλουν να «τιμωρήσουν»! Τι σας λέει αυτό;

Βέβαια υπάρχουν και οι ναζί. Αυτοί που σφάζουν, αυτοί που δίνουν αφορμή. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, το άλλοθι της άλλης πλευράς. Πήραν στο λαιμό τους τον κόσμο σε όποια χώρα κατέλαβαν την εξουσία.

Αυτοί ζουν στην κοσμάρα τους. Φτιάχνουν Video από πολεμικά παιχνίδια που κατατροπώνουν τον εχθρό. Στο Arma 3 κατατροπώνουν Ρώσους. Όσο εισβάλουν σε μας οι Τούρκοι. Υπάρχουν σχετικά video, μόνο που είναι του παιχνιδιού. Επικοινωνιακά κόλπα για να πολεμάνε.  

Στο νησί παραδόθηκαν τελικά, δεν πέθαναν, κι έκαναν πολύ καλά. Ναι, κι εγώ την πάτησα. Δεν ξέρω όλα τα παιχνίδια. Ο Ουκρανός που αποχαιρετούσε την κόρη του δεν ήταν Ουκρανός, στην πραγματικότητα ήταν κατά των Ουκρανών! Και βέβαια οι ανοσίες πως καταστράφηκαν άρματα με μολότοφ! Εμείς, που ξέρουμε από διαδηλώσεις, κουνάμε το κεφάλι. Γιατί άλλο μπατσικό, άλλο σύγχρονο άρμα μάχης. Το να πεθάνουν χιλιάδες, ή εκατομμύρια, για να κερδίσουν μερικοί, είναι μεγάλη ηλιθιότητα.

Το σίγουρο είναι πως πεθαίνουν άνθρωποι. Στρατιώτες και άμαχοι. Εμείς που πήγαμε στρατό, ξέρουμε. Ένα βλήμα μέσου πυροβόλου 155 mm μπορεί να πέσει 300 μέτρα μακριά κι αυτό θεωρείται «σύνηθες». Πέρα από ότι στα 30 μέτρα δε θα μείνει τίποτα. Φανταστείτε ρουκέτες, που είναι φτιαγμένες να χτυπάνε περιοχή. Εδώ σφαίρα από όπλο και δεν ξέρεις που θα πάει. Αυτός είναι ο πόλεμος. Σίγουρα πεθαίνουν και αθώοι σίγουρα καταστρέφονται σπίτια.

Όσο για εγκλήματα πολέμου; Ο πόλεμος είναι έγκλημα. Μια σειρά από εγκλήματα, από φόνους, καταστροφές, ληστεία, αφού παίρνουν κάτι που ανήκει σε άλλο. Φυσικά υπάρχουν τα εγκλήματα των ναζί. Ο εγκληματίας που ισοπέδωσε το αμάξι με τον άνθρωπο μέσα ήταν Ουκρανός, κι αμέσως έπαψαν να ασχολούνται. Οι «καλοί Αμερικάνοι» πέρα από τους άλλους πολέμους τις μέρες αυτές βομβαρδίζουν τη Σομαλία! Αλλά εκεί είναι Αφρική. Μάθαμε επίσης πως η Σερβία δεν είναι στην Ευρώπη.

«Το κακό για την εκπαίδευση των παιδιών είναι ότι οι αναμνήσεις των πολέμων γράφονται απ’ αυτούς που δεν σκοτώθηκαν στον πόλεμο» (Louis Scutenaire)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger