Home » , » Δώρα για το Βαλεντίνο και τη Βαλεντίνα.

Δώρα για το Βαλεντίνο και τη Βαλεντίνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 | 5:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Αχ! Βαλεντίνα! Αχ! Βρε τσαχπίνα»…

Να βρείτε κάποιον να σας αγαπά, όπως αγαπά τον Αβραμόπουλο η πεθερά του! 200 πεντακοσάρικα, ούτε ένα, ούτε δύο. Δηλαδή η γυναίκα τι δώρο του έκανε; Πεθερέ, ζηλεύεις; Εγώ θα ανησυχούσα.

Καλλιόπη, αγάπη μου, θα σου κάνω καλό, ακριβό δώρο. Μην εκπλήσσεσαι, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω το ρεύμα. Οπότε τι να χρωστάς 200, τι 300.

Το είδα και είπα «δεν μπορεί, κάποιος μου κάνει πλάκα». Ξοδεύοντας λιγότερο τριπλασιάστηκε! Αλλά κι εδώ έχουμε ατομική ευθύνη. Ο κηφήνας υπουργός μας είπε πως ξεχάσαμε ανοικτό το θερμοσίφωνα!

Καλέ, με κρύο νερό κάνω μπάνιο. Τουρτουρίζω! Στο μεταξύ το σπίτι το χειμώνα, χωρίς θέρμανση, ψυγείο! Έχω γίνει σαν εκείνους τους Ρώσους, που βουτάνε στα παγωμένα νερά. Άλλο να το βλέπεις, άλλο να σου τύχει. Ευτυχώς κάνουμε σεξ και ζεσταινόμαστε.

Μια και είπα σεξ. Το Μητσοτάκη τον αγαπάνε όλοι οι πλούσιοι. Κι αυτός καλά δώρα τους κάνει. Τα 5.000.000 ήταν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τι νομίσατε, πως θέλει να εξαγοράσει τα ΜΜΕ; Αυτό το έκανε με τη λίστα Πέτσα.

Δώρο στο μπάτσους από τους Αναρχικούς, ποιηματάκι.

«Ο Βαλεντίνος μας ξενερώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι».

Ο Άγιος Βαλεντίνος στο μεταξύ, εντελώς άσχετος και με έρωτα και με σεξ. Αλλά σάμπως ο Παΐσιος ξέρει από προφητείες; Ένας είναι ο προφήτης και τον βλέπω κάθε Τρίτη. Πρόσεχε τα δώρα του Βαγγέλη, Χριστόφορε. Σε όσους δεν είναι κουμπάροι, τους κάνει δώρο τσιμέντο.

Τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας; Αν σας περισσεύουν χρήματα, πληρώστε τους λογαριασμούς, πολύ θα το εκτιμήσει. Μόνο μην το μάθει ο σύζυγος ή η σύζυγος σας.

Υπάρχουν πολλοί παντρεμένοι που είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους. Αγκαλιάζονται φιλιούνται, κάνουν συνέχεια σεξ… Μετά γυρίζουν σπίτι στη γυναίκα ή τον άντρα τους.

Εντάξει, πλάκα κάνω. Ξέρω πόσο αγαπημένοι είναι οι περισσότεροι παντρεμένοι. Τους ακούω, εκτός των άλλων καλών, το σπίτι δεν έχει και μόνωση. Σεράι.

Θα ήθελα να κάνω δώρο από ένα δονητή σε κάθε κηφήνα της Βουλής. Αλλά επειδή δεν μας φτάνουν τα μισθά, του λέω να πάνε να γαμηθούν. Από καρδιάς το εύχομαι. Αρκεί να μη βιάζουν.

Ρουβά, τι δώρο θα κανείς στον αγαπημένο σου Λιγνάδη; Γιατί η μπουγάδα δεν θεωρείται δώρο.

Τι δώρο θα μου κάνει η Καλλιόπη; Τι δώρο άραγε θα κάνει στον παπά που ζαχαρώνει επίσης; Αν δεν μας αρέσει, μπορούμε να ανταλλάξουμε καλή μου θεούσα; Το ίδιο σε όλους για να μην μπερδεύεται και να μην αισθανόμαστε αδικημένοι. Μπράβο αγαπούλα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger