Home » , , » Αδιανόητα πράγματα, η ΕΕ ζήλεψε τον Πούτιν σε αυταρχικές αποφάσεις.

Αδιανόητα πράγματα, η ΕΕ ζήλεψε τον Πούτιν σε αυταρχικές αποφάσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 | 9:20 μ.μ.

Οπως είναι γνωστό, το πρώτο θύμα σε κάθε πόλεμο είναι η αλήθεια, Η προκλητικότητα όμως στην χειραγώγηση της λεγόμενης κοινής γνώμης είναι εξοργιστικά προκλητική. Οπως στην περίπτωση που μας γνωστοποιεί η ιστοσελίδα e-tetradio.gr.

Με τίτλο " Αδιανόητα πράγματα, η ΕΕ ζήλεψε τον Πούτιν σε αυταρχικές αποφάσεις", ο ιστότοπος που αναφέραμε μας ενημερώνει για το κείμενο - διαταγή, που ανέβασε στον λογαριασμό που διαθέτει στο twitter η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντε Λάιεν, Με ένα απίστευτο σκεπτικό, που επικαλείται την επίκληση να πλήξουν «τη μηχανή προπαγάνδας» της Μόσχας, απαγορεύουν την ελεύθερη μετάδοση ειδήσεων από δύο κρατικά Ρώσικα ΜΜΕ! 

 «Σε ένα άλλο πρωτόγνωρο βήμα, θα απαγορεύσουμε στην ΕΕ τη μηχανή των ΜΜΕ του Κρεμλίνου. Τα κρατικά Russia Today και Sputnik καθώς και οι θυγατρικές τους, δεν θα μπορούν πλέον να διαδίδουν τα ψέματά τους για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν και να δούμε διχασμό στην Ένωσή μας», αναφέρει συγκεκριμένα στο φετφά της η πρόεδρος της Κομισιόν.

Είναι δυνατόν οι διεθνείς συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές ενώσεις να μείνουν αδιάφορες σ' αυτό το απίστευτο γεγονός; Το να βγαίνει δηλαδή η ανώτατη αξιωματούχος της Κομισιόν και να χαρακτηρίζει δεκάδες ίσως και εκατοντάδες δημοσιογράφους παπαγαλάκια που μεταδίδουν υποβολιμαίες ψεύτικες ειδήσεις; Και πέρα απ' αυτό: Από που αντλεί την εξουσιοδότηση η Κομισιόν να ανακοινώνει τέτοια "αποφασίζομεν και διατάσσομεν"; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger