Home » , » Συμπληρώνονται δυο χρόνια από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην μπανανία μας.

Συμπληρώνονται δυο χρόνια από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην μπανανία μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 9:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

26/2/2020 «Επιβεβαιώθηκε η πρώτη περίπτωση της νόσου στην Ελλάδα. Πρόκειται για Ελληνίδα 38 ετών, ταξιδιώτισσα από πληττόμενη περιοχή της βόρειας Ιταλίας».

Δυο χρόνια πριν ο κορωνοϊός μπήκε στη μπανανία μας. Ένα χρόνο μετά, χωρίς εμβόλια μένοντας σπίτι, είχαμε 6.439 θανάτους, με ελάχιστους εμβολιασμούς.

Σήμερα έχουμε 25.719 θανάτους, 2.397.187 κρούσματα! Περισσότερους ψήφους πήρε ο ιός, παρά η ΝΔ στις εκλογές που βγήκε αυτοδύναμη!

Γιατί, παρά τους εμβολιασμούς και τα μέτρα, είχαμε 19.280 νεκρούς σε ένα χρόνο; Γιατί μας «έσωσε» ο «νέος Μωυσής»! Που είναι πιο επικίνδυνος από βλήματα πυροβολικού. Σε ένα χρόνο πέθαναν περισσότεροι από ότι πέθαναν από πόλεμο!

Στο μεταξύ, ενώ στην αρχή μας καλούσαν να χειροκροτήσουμε τους ήρωες γιατρούς από τα μπαλκόνια μας, έφτασαν να τους συλλαμβάνουν, να τους δέρνουν και να τους απολύουν! Όπως τους πυροσβέστες, αλλά μία – μία οι συμφορές.

Πιο ασφαλής στην Ουκρανία, παρά σε Νοσοκομείο μας! Ή σε πλοίο, άλλη πονεμένη ιστορία αυτή. Το 22% του πληθυσμού έχει κολλήσει. Μια πόλη μεγέθους της Σαλαμίνας (25.370 κάτοικοι) έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, αλλά εμείς «σωθήκαμε». Κι όσοι πέθαναν «αυτοί φταίνε»!

Φυσικά χρεοκοπήσαμε. Δόξα τα λεφτά, μπήκαν οι Ρώσοι στην Ουκρανία, κι έτσι έχουν άλλοθι για την ακρίβεια, παρόλο που το ρεύμα και τα υπόλοιπα ακρίβυναν πιο πριν. Αλλά η ΔΕΗ και οι μαυραγορίτες έχουν μαντικές ικανότητες, βλέπουν το μέλλον, οπότε τα ακριβαίνουν προκαταβολικά!

Δεν θέλω να πιστεύω, πως στην Ουκρανία δεν κάνουν τεστ μέσα στα καταφύγια. Εδώ θα το έκαναν, αν κάποιοι γείτονες μας έριχναν τους πυραύλους τους πάνω μας. «Οι ανεμβολίαστοι έξω! Κι όσοι δεν έκαναν την 3η δόση»!

«Σκύψε ρε!» - Σφαίρα; Ελεύθερος σκοπευτής; - Ελεύθερος κορωνοϊός! Με μουσικές προτιμήσεις. Μην τολμήσει κανένας κι ανοίξει μουσική. Θα μας ακούσει ο ιός! Απαγόρευση Κυκλοφορίας. Θα μας πετύχει ο ιός βράδυ και δεν θα το δούμε. Την ημέρα στη δουλειά, το μετρό, στο σχολείο φαίνεται. Γυαλίζει η κορόνα στον ήλιο.

Όταν έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης σε πολεμικό μέτωπο από Ελληνικό Νοσοκομείο, φασκελοκουκούλωστα!

Απέτυχαν πλήρως να προστατεύσουν τον πληθυσμό; Κάθε άλλο! Πέτυχαν! Γιατί ο σκοπός ήταν να πλιατσικολογήσουν. Να φάνε και τα πόμολα. Το ότι κέρδισαν 25.000 συντάξεις είναι το «μπόνους». 750 ευρώ περίπου η μέση σύνταξη 225 εκατομμύρια το χρόνο. Να φάνε κι άλλο οι κουμπάροι στα ΜΜΕ, γιατί πεινάνε.

Εμείς; Εμείς ψηφίσαμε, είμαστε ο κυρίαρχος μαλάκας. Ο βλάκας με περικεφαλαία συλλαλητηρίου και σάρισα ασορτί.

Έρχονται χειρότερα. Νέο ματωμένο πλεόνασμα, κούρσα εξοπλισμών, να μπούμε με φόρα στο νέο Μνημόνιο!

Πάρτε αεροπλάνα, να έχουμε να προφυλαχτούμε από τους… συμμάχους μας!

Αφού είναι φίλοι, γιατί να αρχίσουμε κούρσα εξοπλισμών; Φιλική θα είναι. Σαν αγώνας Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ. Εμείς απλά θα πληρώσουμε. Τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς βεβαίως. Για το χαμόγελο του Εφοπλιστή...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger